Volledig scherm
Kruisboog in beslag genomen in Waalwijk. © Facebook / @politie gemeente Waalwijk

Mannen schieten met kruisboog in Waalwijk: Dongenaar krijgt proces-verbaal

WAALWIJK - Twee mannen moesten maandagmiddag mee naar het politiebureau omdat ze in Waalwijk bij een vijver met een kruisboog stonden te schieten. De eigenaar van het wapen, een 42-jarige man uit Dongen, kreeg een proces-verbaal. Dat meldt de politie op Facebook.

Een getuige had de mannen zien schieten met de kruisboog bij de surfvijver aan de Vijverlaan. Agenten gingen naar deze plek toe en zagen de mannen in een voertuig aan de Groenewoudlaan. De kruisboog bleek achter de bestuurdersstoel te liggen.

Het wapen werd in beslag genomen. Een dergelijke kruisboog mag volgens de politie buiten niet gebruikt worden of vervoerd worden in de juiste verpakking. De eigenaar heeft afstand gedaan van de kruisboog. 

  1. Atletiekaccommodatie Sleeuwijk weer flinke stap dichterbij

    Atletiekac­com­mo­da­tie Sleeuwijk weer flinke stap dichterbij

    SLEEUWIJK - En weer ging het over de aanleg van de atletiekaccommodatie voor Altena Road Runners en de verplaatsing van de paardensportvereniging in Sleeuwijk. De politiek in Altena heeft er al heel wat vergaderingen aan besteed. Een concreet besluit ligt er nog niet. Maar dat zit er nu toch wel aan te komen, zo bleek gisteravond tijdens de opiniërende vergadering. Over twee weken zal, naar mag worden aangenomen, de raad ermee instemmen.