Foto ter illustratie. © Thinkstock
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock © Thinkstock

Man (18) slaat agent meerdere keren in gezicht bij ruzie in Sprang-Capelle

SPRANG-CAPELLE - Het sussen van een ruzie is zondagavond voor een agent geëindigd met een vuist in zijn gezicht. De politieman werd tot twee keer toe geslagen door een 18-jarige man uit Sprang-Capelle. De verdachte is aangehouden.

 1. Irritatie bij politiek, maar bestuur bieb staat open voor verhuizing ‘Drunen’. De vraag is alleen: waarheen?
  PREMIUM

  Irritatie bij politiek, maar bestuur bieb staat open voor verhuizing ‘Drunen’. De vraag is alleen: waarheen?

  DRUNEN - Het bestuur van Openbare Bibliotheek Heusden staat open voor verhuizing van de vestiging Drunen. ,,In ons toekomstplan noemen we een paar locaties", licht voorzitter Henk Willems vast een klein tipje van de sluier op. Volgende week ligt het plan van het bibliotheekbestuur bij de gemeente, aldus Willems. De politiek begon zich al geïrriteerd af te vragen waar het bleef.
 2. Oude gemeentehuis Wijk en Aalburg doet nu dienst als verenigingsgebouw: ‘Daar zijn we heel blij mee’

  Oude gemeente­huis Wijk en Aalburg doet nu dienst als vereni­gings­ge­bouw: ‘Daar zijn we heel blij mee’

  WIJK EN AALBURG - Hervormd Wijk heeft zaterdag het oude gemeentehuis als ‘nieuw’ Rehoboth in gebruik genomen. Eind 2018 kocht Hervormd Wijk het gemeentehuis van de voormalige gemeente Aalburg met de bedoeling het voorste gedeelte als verenigingsgebouw te gaan gebruiken. Het verbouwde en opgeknapte deel, dat naast de kerk staat, werd zaterdagmiddag officieel als verenigingsgebouw in gebruik genomen.