De nieuwe Lidl in aanbouw. De supermarkt in Waalwijk opent komende woensdag de deuren.
Volledig scherm
PREMIUM
De nieuwe Lidl in aanbouw. De supermarkt in Waalwijk opent komende woensdag de deuren. © copyright Marc Bolsius

Lidl in Waalwijk houdt deur voor andere winkels toch open: ‘Maar corona zorgt nu voor veel leegstand’

WAALWIJK - Bij de nieuwe Lidl-supermarkt aan het Laageinde in Waalwijk komen in de toekomst mogelijk toch nog meer winkels. Het bedrijf zegt nog altijd een deel van het complex te willen verhuren aan andere ondernemers. Maar volgens Lidl is er nu te weinig belangstelling.

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.