Burgemeester Sacha Ausems heeft een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Jos Monsieurs en Johan van de Wiel vanwege hun grote verdiensten voor de EHBO.

 reikt dhr Van de Wiel en dhr. Monsieurs een koninklijke onderscheiding uit.
Volledig scherm
Burgemeester Sacha Ausems heeft een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Jos Monsieurs en Johan van de Wiel vanwege hun grote verdiensten voor de EHBO. reikt dhr Van de Wiel en dhr. Monsieurs een koninklijke onderscheiding uit. © Pix4Profs / Jules van Iperen

Koninklijke lof voor inzet EHBO Waalwijk

WAALWIJK - Jos Monsieurs uit Waalwijk en Johan van de Wiel uit Loon op Zand zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Zij danken de koninklijke onderscheiding aan hun grote inzet voor de Koninklijke Nederlandse Vereniging EHBO, afdeling Waalwijk. 

  1. Verongelukte Lucas (20) uit Vlijmen werd met ruim 160.000 fans groot op Tiktok: ‘Hij is mijn idool’
    PREMIUM

    Verongeluk­te Lucas (20) uit Vlijmen werd met ruim 160.000 fans groot op Tiktok: ‘Hij is mijn idool’

    VLIJMEN - De condoleances stromen binnen op het Tiktok-kanaal van de overleden Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen. De bekende Tiktokker - 160.000 fans en 8 miljoen likes - kwam om het leven bij een scooterongeluk in Den Bosch, nadat hij in het water terechtkwam. Op het sociale medium Tiktok deelde hij zijn leven: van feestjes tijdens het uitgaan tot de belevenissen van zijn kat.