Volledig scherm
Jan Smit is opnieuw gastheer bij Muziekfeest op het Plein. © Beeld Werkt

Keur aan Nederlandse artiesten in Waalwijk: van Frans Bauer tot André Hazes

WAALWIJK - Een keur aan Nederlandse artiesten strijkt woensdag 26 juni neer in Waalwijk. De line-up van het evenement Muziekfeest op het Plein is bekend. Maar liefst 25 bekende zangers en zangeressen betreden het podium op het Raadhuisplein: van Jan Smit, Frans Bauer, René Froger tot Tino Martin.

AvroTros heeft besloten om dit jaar met Muziekfeest op het Plein naar Waalwijk te komen. Het evenement is gewild bij veel gemeenten. Niet alleen komt er veel publiek op af, ook wordt het feest later op televisie uitgezonden. Een stad kan zich op deze manier mooi promoten.

De verwachting is dat ook het evenement in Waalwijk veel liefhebbers van Nederlandstalige muziek gaat lokken. De lijst met gestrikte artiesten is lang: André Hazes, Frans Bauer, Gerard Joling, Jan Smit, Jannes, Wolter Kroes, Tino Martin, Vinzzent, Danny de Munk, René Froger, OG3NE, Django Wagner,  Jeroen van der Boom, René Schuurmans, Samantha Steenwijk, Sieneke, Belle Perez, Cindy, Dana Winner, Frank van Etten, Henk Dissel, Jeffrey Heesen, Mart Hoogkamer, Danny Froger en Alex.

De presentatie van het evenement is weer in handen van Jan Smit. Het evenement is van 20.15 tot ongeveer 23.15 uur. De toegang is gratis. 

  1. Leerlingen Willem van Oranje College zwoegen een week op de fiets voor Finn. ‘Mijn moeder vindt het niet normaal’
    PREMIUM

    Leerlingen Willem van Oranje College zwoegen een week op de fiets voor Finn. ‘Mijn moeder vindt het niet normaal’

    WAALWIJK - Somberte kleeft niet aan Finn de Jong (13). De Waalwijker is vrolijk, goedlachs. En het gezicht van Cycle4Children, waarvoor zeventien leerlingen van het Willem van Oranje College 700 kilometer zwoegen op de fiets. Om geld in te zamelen voor onder meer Duchenne, de ziekte die Finn zo dapper draagt. ,,Ik probeer plezier te halen uit de dingen die ik nog wél kan."