Professioneel mountainbiker Maikel Govaarts (uiterst links) en wielrenner Lars Boom (uiterst rechts) gaven zaterdagochtend een clinic aan (vlnr) Sven, Zjuul, Travis, Isa, Tim en Cas. Zes fanatieke mountainbikers (tussen de 10-14 jaar) werden geselecteerd om mee te doen aan een speciale techniektraining in de Drunense Duinen.
Volledig scherm
Professioneel mountainbiker Maikel Govaarts (uiterst links) en wielrenner Lars Boom (uiterst rechts) gaven zaterdagochtend een clinic aan (vlnr) Sven, Zjuul, Travis, Isa, Tim en Cas. Zes fanatieke mountainbikers (tussen de 10-14 jaar) werden geselecteerd om mee te doen aan een speciale techniektraining in de Drunense Duinen. © Maikel Govaarts

Jonge mountainbikers krijgen in Drunense Duinen lesje bochten maken van kampioenen Govaarts en Boom

DRUNEN - Zaterdagmorgen om halftien zat Sven Ravesteyn (9) uit Oldebroek al in de auto, samen met zijn moeder en opa. Hij had zich opgegeven voor een mountainbiketraining, verzorgd door Maikel Govaarts, bijgestaan door Lars Boom. Geen kleine jongens op de fiets: Govaarts is al een paar keer Nederlands kampioen geworden bij de Masters en Boom zelfs wereldkampioen veldrijden en winnaar van een etappe in de Tour de France.

  1. Treinen door Nederland met de muzikanten van het Symfonisch Blaasorkest Drunen: flashmobs en stralende gezichten
    PREMIUM

    Treinen door Nederland met de muzikanten van het Symfonisch Blaasor­kest Drunen: flashmobs en stralende gezichten

    DRUNEN - Blazen, slaan en dirigeren bij racecircuit Zandvoort, treinstation Utrecht en voor het stadhuis in Zaandam. Het Symfonisch Blaasorkest uit Drunen reisde op een zonovergoten dag met de speciale ‘KWF Karel-trein’ naar verschillende plekken in Nederland om er flashmobs te houden. „Onze optredens waren misschien niet geheel onverwacht aangezien een drumstel nogal opvalt, maar het viel zeker in de smaak.”