John Leddy doet zijn volkstuin in Oudheusden over aan zijn dochter Rixt.
Volledig scherm
PREMIUM
John Leddy doet zijn volkstuin in Oudheusden over aan zijn dochter Rixt. © Gert-Jan Buijs

John Leddy (92) stopt met zijn volkstuin in Oudheusden, zijn plek voor beweging en buitenlucht na repetities Zeg 'ns Aaa

Zijn volkstuintje hield hem jong en fit. Maar nu stopt acteur John Leddy ermee, dat mag ook wel op z’n 92e. En de tuin blijft in de familie. Dinsdag droeg de acteur zijn lapje grond over aan zijn jongste dochter Rixt. 

 1. Prinses Beatrix bezoekt vesting Woudrichem: ‘Een mooie dag, dat vond ook de prinses’
  PREMIUM

  Prinses Beatrix bezoekt vesting Woudrichem: ‘Een mooie dag, dat vond ook de prinses’

  De vesting Woudrichem heeft zaterdag bezoek gekregen van prinses Beatrix. In de Martinuskerk woonde ze de jubileumbijeenkomst van de 111-jarige Erfgoedvereniging Heemschut, waarvan zij beschermvrouwe is, bij. Heemschut en de vesting hebben wat met elkaar. Het was de erfgoedvereniging die ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan in 1971, de vesting adopteerde om daarmee het zo nodige stadsherstel een stimulans gaf.
 2. Verongelukte Lucas (20) uit Vlijmen werd met ruim 160.000 fans groot op Tiktok: ‘Hij is mijn idool’
  PREMIUM

  Verongeluk­te Lucas (20) uit Vlijmen werd met ruim 160.000 fans groot op Tiktok: ‘Hij is mijn idool’

  VLIJMEN - De condoleances stromen binnen op het Tiktok-kanaal van de overleden Lucas Cornelissen (20) uit Vlijmen. De bekende Tiktokker - 160.000 fans en 8 miljoen likes - kwam om het leven bij een scooterongeluk in Den Bosch, nadat hij in het water terechtkwam. Op het sociale medium Tiktok deelde hij zijn leven: van feestjes tijdens het uitgaan tot de belevenissen van zijn kat.