Pearl Maasland en Junior Eloise willen via een voorlopige voorziening de benodigde vergunningen van de gemeente Loon op Zand, zodat ze in ieder geval Hotel Torenzicht kunnen openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Pearl Maasland en Junior Eloise willen via een voorlopige voorziening de benodigde vergunningen van de gemeente Loon op Zand, zodat ze in ieder geval Hotel Torenzicht kunnen openen. © Dolph Cantrijn

Is mede-eigenaar Hotel Torenzicht nou in orde of is zijn strafblad gewoon te lang? Nu mag de rechter het zeggen

BREDA/KAATSHEUVEL - Behandelt burgemeester Hanne van Aart de mede-eigenaar van Hotel Torenzicht in Kaatsheuvel te veel als crimineel? Of heeft hij gewoon te veel op zijn kerfstok? Die kluif ligt nu bij de voorzieningenrechter.

 1. Leerkracht uit Andel droomt met zelfverzonnen vaccinspel van grote aantallen

  Leerkracht uit Andel droomt met zelfverzon­nen vaccinspel van grote aantallen

  WIJK EN AALBURG - Wie krijgt het vaccin? Over die vraag is de afgelopen weken al heel veel gesteggeld. Binnen het kabinet, door de zeventien miljoen virologen die Nederland kent. Maar het kan ook plezier opleveren. Onder dezelfde naam heeft Henk van Noorloos, leerkracht aan het Willem van Oranje College in Wijk en Aalburg, een spel bedacht dat via de schoolwebshop die afgelopen maandag online ging, kan worden besteld.
 1. Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'
  Play

  Operatie 10-jarige Rowan uitgesteld: 'Bang dat hij doof wordt'

 2. Brabantse amateurweerman als een kind zo blij met sneeuwval
  Play

  Brabantse amateur­weer­man als een kind zo blij met sneeuwval