Volledig scherm
© Shutterstock

Huisartsen Drunen hebben speciale ‘coronapost’ in sporthal

DRUNEN/VLIJMEN - De huisartsen in Drunen hebben vanwege de verspreiding van het coronavirus in sporthal Dillenburcht een speciale huisartsenpost ingericht voor isolatiespreekuren. Waarschijnlijk komt er in sportcentrum Die Heygrave in Vlijmen een tweede post, meldt de gemeente Heusden.

De huisartsen verwijzen voor het inwinnen van adviezen met betrekking tot corona naar de website thuisarts.nl of naar het RIVM. Als mensen toch contact willen met een huisarts, wordt ze gevraagd niet onaangekondigd naar de praktijk te komen, maar eerst te bellen.

Eerst bellen

Mensen met klachten die passen bij corona (hoesten en/of verkoudheid en koorts), kunnen in overleg met de assistente een afspraak maken op een speciaal spreekuur in sporthal Dillenburcht, dus niet in de huisartsenpraktijk.

Als na overleg met de praktijk blijkt dat een afspraak nodig is en mensen luchtwegklachten hebben, zal eveneens een afspraak gemaakt worden in  Dillenburcht (Tinie de Munnikstraat 5). Dat spreekuur is alleen toegankelijk voor mensen met een afspraak. Indien noodzakelijk is slechts één begeleider toegestaan.

De ingang van de sporthal is bij het parkeerterrein aan de kant van het park, de uitgang aan de andere zijde van de sporthal.