Ambtenaren van de afdeling Handhaving zijn vaak al veel onder de mensen. Heusden denkt serieus na om ook andere ambtenaren vaker op locatie te laten werken, ergens in de gemeente.
Volledig scherm
Ambtenaren van de afdeling Handhaving zijn vaak al veel onder de mensen. Heusden denkt serieus na om ook andere ambtenaren vaker op locatie te laten werken, ergens in de gemeente. © Robin Utrecht

Heusdense ambtenaren gaan zich meer onder het volk begeven, is het idee

VLIJMEN/DRUNEN - Nee, het wordt geen campagne ‘de ambtenaren van de gemeente Heusden komen naar u toe deze zomer’. Dat beslist niet. Maar kan zomaar dat die ambtenaren op den duur wél meer de deur van het gemeentehuis achter zich dicht trekken om elders te gaan werken.

  1. Nieuwe basisscholen schieten uit de grond

    Nieuwe basisscho­len schieten uit de grond

    OUDHEUSDEN - De nieuwbouw van De Dromenvanger en De Leilinde aan de Kasteellaan in Oudheusden vordert gestaag. De contouren van de twee basisscholen die onder één dak komen te zitten zijn al goed zichtbaar, de eerste scheidingswanden worden de komende tijd geplaatst. ,,We zien nu langzamerhand echt hoe het gaat worden, daar zijn we erg blij mee", stelt Henk van der Pas, directeur-bestuurder van scholenstichting Scala, waar De Dromenvanger toe behoort. Daltonschool De Leilinde (speciaal basisonderwijs) valt onder de Willem van Oranje Scholengroep. De leerlingen van De Leilinde krijgen momenteel les in Wijk en Aalburg, De Dromenvanger kan tijdens de nieuwbouw blijven zitten.