Ambtenaren van de afdeling Handhaving zijn vaak al veel onder de mensen. Heusden denkt serieus na om ook andere ambtenaren vaker op locatie te laten werken, ergens in de gemeente.
Volledig scherm
Ambtenaren van de afdeling Handhaving zijn vaak al veel onder de mensen. Heusden denkt serieus na om ook andere ambtenaren vaker op locatie te laten werken, ergens in de gemeente. © Robin Utrecht

Heusdense ambtenaren gaan zich meer onder het volk begeven, is het idee

VLIJMEN/DRUNEN - Nee, het wordt geen campagne ‘de ambtenaren van de gemeente Heusden komen naar u toe deze zomer’. Dat beslist niet. Maar kan zomaar dat die ambtenaren op den duur wél meer de deur van het gemeentehuis achter zich dicht trekken om elders te gaan werken.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?