Martijn van Esch (l) van DMP Heusden en Caspar van den Brandt (Gemeentebelangen) in een geanimeerd gesprek tijdens de uitslagenavond in De Voorste Venne. DMP bleef met zeven zetels de grootste partij, Gemeentebelangen won een zetel en komt op zeven. De kans is groot dat beide partijen opnieuw 'het motorblok' gaan vormen van de coalitie in Heusden.
Volledig scherm
PREMIUM
Martijn van Esch (l) van DMP Heusden en Caspar van den Brandt (Gemeentebelangen) in een geanimeerd gesprek tijdens de uitslagenavond in De Voorste Venne. DMP bleef met zeven zetels de grootste partij, Gemeentebelangen won een zetel en komt op zeven. De kans is groot dat beide partijen opnieuw 'het motorblok' gaan vormen van de coalitie in Heusden. © Roel van der Aa

Het lijkt appeltje-eitje in Heusden, het gaat vooral om de details bij vorming van coalitie

VLIJMEN - Nu het adrenalinegehalte bij de dames en heren politici op de ‘the day after’ weer is gezakt tot normale proporties, kan de Heusdense politiek gaan nadenken over de vraag ‘hoe verder’. De verkiezingsuitslagen lijken een appeltje-eitje: Alle seinen staan op groen om door te gaan met de huidige coalitie.