De Voorste Venne in Drunen.
Volledig scherm
De Voorste Venne in Drunen. © Beeld Werkt

Het kan Heusden niet snel genoeg 1 april worden: ‘Bieb en Voorste Venne hoeven echt niet tot dan te wachten’

DRUNEN - De verhuizing van de bibliotheek in Drunen naar De Voorste Venne kan de meerderheid van de Heusdense politiek niet snel genoeg gaan. Hoewel het officiële verzoek is om voor 1 april met een gezamenlijke en ‘goed onderbouwde’ rapportage te komen, mag het ook gerust eerder. 

 1. ‘Kritiek op ons plan is soms echt onzin’. Bestuur bieb Heusden kaatst bal terug
  PREMIUM

  ‘Kritiek op ons plan is soms echt onzin’. Bestuur bieb Heusden kaatst bal terug

  DRUNEN - Om gelijk maar de kou uit de lucht te halen: Nee, ze gooien niet de kont tegen de krib. En ja, in Drunen is verhuizing naar De Voorste Venne zeker een optie. Maar dat neemt niet weg dat de relatie met de gemeente volgens Bibliotheek Heusden ‘in een kleine crisis verkeert’. ,,Het college en wethouder Van Steen verkondigen hier en daar echt onzin. Je vraagt je af of iedereen ons Beleidsplan wel heeft gelezen.”
 2. Irritatie bij politiek, maar bestuur bieb staat open voor verhuizing ‘Drunen’. De vraag is alleen: waarheen?
  PREMIUM

  Irritatie bij politiek, maar bestuur bieb staat open voor verhuizing ‘Drunen’. De vraag is alleen: waarheen?

  DRUNEN - Het bestuur van Openbare Bibliotheek Heusden staat open voor verhuizing van de vestiging Drunen. ,,In ons toekomstplan noemen we een paar locaties", licht voorzitter Henk Willems vast een klein tipje van de sluier op. Volgende week ligt het plan van het bibliotheekbestuur bij de gemeente, aldus Willems. De politiek begon zich al geïrriteerd af te vragen waar het bleef.