De Voorste Venne
Volledig scherm
De Voorste Venne © Beeld Werkt

Generale repetitie van uitverkocht bevrijdingsconcert in Drunen opengesteld

DRUNEN - Het Bevrijdingsconcert van zaterdag 2 november in De Voorste Venne in Drunen was zo snel uitverkocht dat de organisatie aan een groot aantal belangstellenden nee moest verkopen. Binnen een week waren alle kaarten besproken. Hoewel er veel verzoeken kwamen voor een extra concert was dat organisatorisch niet rond te krijgen. Daar is nu een mouw aan gepast; de generale repetitie die op 30 oktober plaatsvindt, wordt opengesteld voor publiek.   

Het concert wordt georganiseerd in het kader van de activiteiten rondom 75 Jaar Vrijheid Heusden door de gemeente Heusden, Cultuurtoren Honsoirde, Harmonie Drunen en Het Groot Dwergonisch Mannenkoor. 

Aanmelden noodzakelijk 

Tijdens het Bevrijdingsconcert speelt Het Symfonisch Blaasorkest (SBO) van Harmonie Drunen diverse stukken en Het Groot Dwergonisch Mannenkoor zingt passende liederen onder begeleiding van het SBO. Karin Lips-Koemans zingt het slotlied We’ll meet again van Very Lynn. Twee winnaars van de gedichtenwedstrijd voor jongeren van 12 tot 19 jaar dragen hun gedicht over Vrijheid voor. Het concert wordt gepresenteerd door Suzan Dorgelo.

De generale repetitie begint om 20.00 uur. Met een mail naar het secretariaat van Harmonie Drunen (info@harmonie-drunen.nl) zijn kaarten te reserveren. De toegang is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. Er zijn 300 plaatsen beschikbaar. Ook hier geldt vol=vol.