Volledig scherm
De winnaars van Waalwijk Ontmoet van 2018. © Michel Koster

Feestavond Waalwijk Ontmoet moet verkassen naar nieuwe datum nu RKC eredivisie speelt

WAALWIJK - De onverwachte promotie van RKC heeft een opvallende bijwerking: de vrijwilligersavond Waalwijk Ontmoet moet erdoor verschuiven. De feestelijke bijeenkomst voor vrijwilligers, sporters en cultuurvertegenwoordigers wordt in het RKC-stadion gehouden en stond gepland voor 2 november. Maar die avond krijgt RKC Heracles Almelo op bezoek.

De gemeente heeft daarom een nieuwe datum geprikt voor Waalwijk Ontmoet. Het evenement wordt twee weken verschoven naar zaterdagavond 16 november. Dan is het van 19.30 tot 1.00 uur feest in het Mandemakers Stadion. 

Het is nog tot 30 september mogelijk om mensen voor te dragen die een bedankje verdienen of een mooie prestatie hebben geleverd. Zowel de voordrager als degene die wordt voorgedragen krijgen toegangskaarten voor Waalwijk Ontmoet. Uit de ingediende namen worden de beste vrijwilliger, de beste sportprestatie en de beste culturele prestatie geselecteerd. Winnaars krijgen naast een oorkonde een geldbedrag van 150 euro. Voor de winnaars van de groepscategorieën ligt 350 euro klaar.