Bij een appartement boven een bedrijf aan de Beatrixhaven in Werkendam was zondagochtend een grote brand uitgebroken. De brand breidde uit naar een naastgelegen appartement en het onderliggende bedrijf.
Volledig scherm
Bij een appartement boven een bedrijf aan de Beatrixhaven in Werkendam was zondagochtend een grote brand uitgebroken. De brand breidde uit naar een naastgelegen appartement en het onderliggende bedrijf. © MaRicMedia / Marcel van Dorst

Fatale brand Werkendam was ongeluk, familie van drie slachtoffers (21, 31 en 53) ingelicht

WERKENDAM - De fatale brand in Werkendam waarbij afgelopen zondag drie arbeidsmigranten uit Litouwen om het leven kwamen, was een ongeluk. Dat blijkt uit onderzoek van de politie.

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.