Het Fairytale Festival in Kaatsheuvel tijdens de laatste editie in 2019.
Volledig scherm
PREMIUM
Het Fairytale Festival in Kaatsheuvel tijdens de laatste editie in 2019. © Beeld Werkt

Fairytale Festival Kaatsheuvel start kaartverkoop: ‘Iedereen wil weer feesten’

KAATSHEUVEL - Het Fairytale Festival in Kaatsheuvel zit volop in de voorbereiding. Na twee afgelaste edities, is de organisatie ervanuit overtuigd dat het festival dit jaar weer door kan gaan op vrijdag 6 en zaterdag 7 mei. ,,Zet maar in de agenda”, zegt mede-organisator Stephan van Halewijn: ,,Dinsdag starten we met de kaartverkoop.”

 1. Ook Heusdense horecaondernemers sturen noodkreet naar kabinet: ‘verleng afbetaaltermijn naar tien jaar’
  PREMIUM

  Ook Heusdense horecaon­der­ne­mers sturen noodkreet naar kabinet: ‘verleng afbetaal­ter­mijn naar tien jaar’

  WAALWIJK/HEUSDEN - Horecaondernemers in het hele land hebben een brandbrief geschreven aan het kabinet. Vanaf 1 oktober moeten ze starten met het terugbetalen van hun belastingschuld. In vijf jaar tijd moet die klus zijn geklaard en dat is ónmogelijk, vinden 58 voorzitters van lokale afdelingen van de koninklijke horecabond. Ook de afdeling Heusden ondertekende de brief.
 2. Prinses Beatrix bezoekt vesting Woudrichem: ‘Een mooie dag, dat vond ook de prinses’
  PREMIUM

  Prinses Beatrix bezoekt vesting Woudrichem: ‘Een mooie dag, dat vond ook de prinses’

  De vesting Woudrichem heeft zaterdag bezoek gekregen van prinses Beatrix. In de Martinuskerk woonde ze de jubileumbijeenkomst van de 111-jarige Erfgoedvereniging Heemschut, waarvan zij beschermvrouwe is, bij. Heemschut en de vesting hebben wat met elkaar. Het was de erfgoedvereniging die ter gelegenheid van haar 60-jarig bestaan in 1971, de vesting adopteerde om daarmee het zo nodige stadsherstel een stimulans gaf.