Volledig scherm
Lucia de Bonth voor een van haar kasten met Engels servies © Jeannette Trum

Engels servies te bewonderen in een bijbehorende ambiance te Nieuwkuijk

NIEUWKUIJK - De liefhebbers van Engels servies kunnen hun hartje ophalen tijdens de open dagen op 18, 19 en 20 oktober in Nieuwkuijk, Kerkstraat 1. Lucia de Bonth, eigenaresse van Pottery & Decorations, laat in haar eigen huis zien wat ze dit jaar in Engeland gevonden heeft aan serviezen. 

Maar ook mooi decoratiemateriaal voor zowel binnen op tafel als buiten in de tuin. “Voor de startende samenwoners heb ik leuke dinnersetjes, dus geen uitgebreid servies waarvan de schalen nooit gebruikt worden. En bij Engels servies horen uiteraard lekkere hapjes zoals bij een High Tea”, vertelt ze. Gezien de opkomst van de afgelopen jaren is ze nu al bezig met het klaarmaken van ruim 1000 hapjes. Drukke tijden dus aangezien zij ook de Kerstfair in de Voorste Venne organiseert.

  1. Gebiedsverbod in strijd tegen overlast daklozen
    PREMIUM

    Gebiedsver­bod in strijd tegen overlast daklozen

    KAATSHEUVEL - Met een gebiedsverbod willen gemeente Loon op Zand en politie de overlast terugdringen van een groep mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het probleem speelt vooral in de omgeving van de Duinlaan, vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. De politie controleert al regelmatig, deelt bekeuringen uit, maar heeft nu een extra instrument om de overlast aan te pakken. Wie in de fout gaat, kan voor minimaal 72 uur de toegang tot een gebied ontzegd worden.