Volledig scherm
Show Raveleijn © Efteling

Efteling-shows Aquanura en Raveleijn liggen al dagen stil vanwege storingen

KAATSHEUVEL - De Efteling-shows Aquanura en Raveleijn liggen al enkele dagen stil. Boosdoeners zijn technische storingen. Wanneer deze verholpen zijn, is nog onduidelijk. Dat meldt een woordvoerder van het pretpark.

Raveleijn kampt vanaf zondag met een storing in showelement Draconicon. ,,We onderzoeken hoelang het duurt om de show weer aan de praat te krijgen. Tot die tijd is er op showtijden voor de poort van Raveleijn een Ontmoet & Begroet met de ruiters van de show.’'

Aquanura is zelfs al sinds vorige week donderdag buiten gebruik. De waterkwaliteit is volgens de woordvoerder niet voldoende om de show te laten zien.

Volledig scherm
Aquanura Efteling
  1. Advocaat Moszkowicz wil analyse loopje Waalwijker die met molotovcocktail gegooid zou hebben
    PREMIUM

    Advocaat Moszkowicz wil analyse loopje Waalwijker die met molotov­cock­tail gegooid zou hebben

    BREDA/WAALWIJK/KAATSHEUVEL - Tot ontzetting van de vermeende gedupeerden is de strafzaak tegen een 31-jarige Waalwijker -verdachte van een woningbrand met een molotovcocktail en een hele reeks autobranden in Oosterhout, Waalwijk en Kaatsheuvel - aangehouden. Zijn advocaat Yehudi Moszkowicz wil dat een expert een ‘gang-analyse’ doet, een onderzoek naar de manier waarop de verdachte loopt.