Sander Roeling (rechts) en Marwin van de Hoeve hebben een documentaire gemaakt over de totstandkoming van Efteling-attractie Fata Morgana.
Volledig scherm
PREMIUM
Sander Roeling (rechts) en Marwin van de Hoeve hebben een documentaire gemaakt over de totstandkoming van Efteling-attractie Fata Morgana. © Dolph Cantrijn

Efteling-attractie Fata Morgana heeft ‘eindelijk’ z’n making of. ‘De zaal ging helemaal los’

WAALWIJK/KAATSHEUVEL - ‘Gedoseerde liefde’, noemen ze het zelf. Je kunt natuurlijk ook zeggen dat ze compleet gek zijn van de Efteling. Hoe dan ook, Sander Roeling en Marwin van de Hoeve hebben een documentaire gemaakt over Fata Morgana. ,,Bij een pubquiz lieten we zonder iets te zeggen een paar fragmenten zien. De hele zaal ging los.”

  1. Voorlopig streep door bouwplan Kaatsheuvel, eerst vertrouwen met omwonenden herstellen
    PREMIUM

    Voorlopig streep door bouwplan Kaatsheu­vel, eerst vertrouwen met omwonenden herstellen

    KAATSHEUVEL - De bouw van zes woningen van tien meter hoog aan de Prins Hendrikstraat en een twee-kapper aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel is voorlopig op de lange baan geschoven. Een voorstel van burgemeester en wethouders om de benodigde procedure te verkorten, is door de gemeenteraad van tafel geveegd. ,,Ga eerst maar eens het vertrouwen met de omwonenden herstellen", kreeg wethouder Gerard Bruijniks als opdracht.