Volledig scherm
© Anton Kappers

Dringende oproep Waalwijk: 'Kom niet naar de milieustraat, het is niet veilig’

WAALWIJK - Kom niet naar de milieustraat! Die dringende oproep doet de gemeente Waalwijk. Volgens haar is het op dit moment heel druk op de milieustraat, met alle risico's vandien. Er zijn verkeersregelaars ingezet om alles in goede banen te leiden.

De gemeente ziet dat er onvoldoende afstand wordt gehouden bij het milieustation.  ..Het is niet veilig voor inwoners en onze medewerkers.” 

Ze waarschuwt op haar Facebook-pagina dat het lang kan duren voordat mensen de milieustraat op mogen. ,,We vragen je daarom NIET naar de milieustraat te komen! Alleen samen krijgen we corona onder controle.”

De drukte bij de milieustations speelt op veel plekken. Veel mensen zijn aan het klussen en tuinieren geslagen nu ze door de coronacrisis thuis zitten en bijna nergens naar toe kunnen.

Bij het milieustation in Drunen was het druk. Er werden eerder ook al verkeersregelaars ingezet.
Volledig scherm
Bij het milieustation in Drunen was het druk. Er werden eerder ook al verkeersregelaars ingezet. © Michel Koster

Ook de gemeente Heusden zette eerder al verkeersregelaars in vanwege de grote drukte bij de milieustraat in Drunen.

  1. Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’
    PREMIUM

    Ooit fraaie polder als ‘lillukste stukske Brabant’

    WAALWIJK - Waspik krijgt wellicht een betere haven. Als het tenminste eerst nieuw industrieterrein slikt. Want anders is er volgens het Waalwijkse gemeentebestuur te weinig geld. Waspik wacht zo een sigaar uit eigen ‘dozen’. Die het dorp zelf betaalt door eigen leefbaarheid te verkopen. Zo is het gegaan met al die ‘dozen’ boven de A59. De ooit fraaie polder dingt nu mee naar de prijs voor ‘lillukste stukske Brabant’.