Rechtbank in Breda.
Volledig scherm
PREMIUM
Rechtbank in Breda. © Rechtbank Zeeland-West-Brabant

Drie maanden voor Andelse opa die zijn kleindochter betastte

BREDA – Een 66-jarige man uit Andel heeft donderdag drie maanden cel gekregen voor het betasten van zijn 11-jarige kleindochter. Twee maanden van de straf zijn voorwaardelijk.

  1. Zoektocht naar scheepswerker in Waspiks kanaal na vinden gereedschap, politie zet boot met sonar in

    Zoektocht naar scheepswer­ker in Waspiks kanaal na vinden gereed­schap, politie zet boot met sonar in

    WASPIK – De politie zoekt vrijdagmiddag met een boot met sonar naar een scheepswerker die in een kanaal bij een bedrijventerrein in Waspik zou liggen. Langs het water aan de Dwarsweg werden gereedschappen gevonden, terwijl er in de omgeving niemand te bekennen was. Een politiewoordvoerder neemt de situatie serieus: ,,Als de werknemer echt in het water terecht is gekomen, gaan we er niet van uit dat deze nog leeft.”
  2. Altijd weer mooi, die wit getooide daken

    Altijd weer mooi, die wit getooide daken

    DRUNEN - De eerste, al dan niet natte, sneeuw van deze winter zorgde donderdagochtend in het verkeer direct voor de nodige overlast. Maar het levert ook mooie plaatjes op, zeker als je met een drone de lucht in gaat. Ook Drunen was bedekt met een dun laagje sneeuw. Op de voorgrond cultureel centrum De Voorste Venne, met in het linkse gedeelte de binnentuin met fontein. Hoe lang valt te genieten van de winterse taferelen is overigens maar zeer de vraag.