Voorzitter Frans Mommers (links) uit Drunen samen met Ossenaar André van Zuijlen in de kas. Ze zijn bestuurslid bij de honderjarige Nederlands-Belgische Vereniging van Liefhebbers van Cactussen en andere Vetplanten.
Volledig scherm
PREMIUM
Voorzitter Frans Mommers (links) uit Drunen samen met Ossenaar André van Zuijlen in de kas. Ze zijn bestuurslid bij de honderjarige Nederlands-Belgische Vereniging van Liefhebbers van Cactussen en andere Vetplanten. © Roel van der Aa

‘Door grillige vormgeving is cactusheel aantrekkelijk’

DRUNEN - De Vereniging van Liefhebbers van Cactussen en andere Vetplanten bestaat een eeuw. De cactus is aan een opmars bezig, aldus voorzitter Frans Mommers.

  1. Hoe de strijd om een vergunning in Waalwijk escaleert: ‘Dit voelde als chantage’
    PREMIUM

    Hoe de strijd om een vergunning in Waalwijk escaleert: ‘Dit voelde als chantage’

    De ondernemer Burak Seferoglu ligt in de clinch met de gemeente Waalwijk. Hij sleept ze voor de rechter en laat ambtenaren onder ede verhoren. Volgens hem wordt hij ten onrechte afgeschilderd als crimineel en bewust tegengewerkt. Verstrikt tussen twee strijdende partijen zit een bekende Waalwijkse architecte. Zij voelde zich door de gemeente zwaar onder druk gezet om alle banden met Seferoglu te verbreken. ,,Het voelde als chantage.”