Volledig scherm
Links voorzitter Dennis van As, rechts Jan van de Sanden. © Muziekvereniging Excelsior

Dirigent Jan van de Sanden neemt na 19 jaar afscheid van Excelsoir uit Genderen

GENDEREN - Na 19 jaar neemt Jan van de Sanden afscheid van muziekvereniging Excelsior uit Genderen. Hij startte op 5 oktober 2000. In 2007 won hij met Excelsior het Nederlands kampioenschap.  

Muziekvereniging Excelsior kijkt met veel plezier terug op de samenwerking met Van de Sanden. ,,We hebben mooie momenten met hem beleefd zoals buitenconcerten een promconcert in een uitverkochte zomerfeesttent, galaconcert, filmconcert en natuurlijk in maart 2007 het top concours in Arnhem, waar wij Nederlands kampioen werden", schrijft de vereniging in een persbericht.

De vereniging is momenteel druk op zoek naar een nieuwe dirigent. Er zijn de afgelopen weken al een aantal proefrepetities geweest met de gesolliciteerde dirigenten. Aankomende donderdag is de laatste proefrepetitie en dan gaat het bestuur in beraad en wordt er een keuze gemaakt.

  1. Gebiedsverbod in strijd tegen overlast daklozen
    PREMIUM

    Gebiedsver­bod in strijd tegen overlast daklozen

    KAATSHEUVEL - Met een gebiedsverbod willen gemeente Loon op Zand en politie de overlast terugdringen van een groep mensen zonder vaste woon- of verblijfplaats. Het probleem speelt vooral in de omgeving van de Duinlaan, vlakbij de Loonse en Drunense Duinen. De politie controleert al regelmatig, deelt bekeuringen uit, maar heeft nu een extra instrument om de overlast aan te pakken. Wie in de fout gaat, kan voor minimaal 72 uur de toegang tot een gebied ontzegd worden.