Diamanten bruidspaar Scholte-Vos
Volledig scherm
Diamanten bruidspaar Scholte-Vos © Foto Jan Stads / Pix4Profs

Diamanten paar Scholte uit Waalwijk: ‘Wie liefde geeft, ontvangt liefde’

WAALWIJK - Wie liefde geeft, ontvangt liefde. Dat is volgens Ad Scholte en Ton Scholte-Vos het geheim van een goed huwelijk. En aangezien zij dinsdag hun diamanten huwelijksjubileum vierden, kunnen zij er als geen ander over meepraten. 

 1. Simpele alcoholboete SV Capelle is nu een al jaren durend juridisch steekspel: ‘Dit móet rechtgezet worden’
  PREMIUM

  Simpele alcoholboe­te SV Capelle is nu een al jaren durend juridisch steekspel: ‘Dit móet rechtgezet worden’

  WAALWIJK - Alweer ruim drie jaar geleden kreeg SV Capelle een boete voor het schenken van alcohol aan minderjarigen. Die boete is al lang en breed betaald, maar nog altijd zijn SGP-raadslid Henk van Zelst en de gemeente Waalwijk verwikkeld in een juridische strijd. De kosten daarvan gaan die van de originele boete inmiddels ruimschoots te boven. Maar het is inmiddels voor beide partijen een principekwestie geworden.
 2. Het was koud, kil en vies. Maar na zeven weken buffelen wacht vluchtelingen Oekraïne een warm welkom in Drunen
  PREMIUM

  Het was koud, kil en vies. Maar na zeven weken buffelen wacht vluchtelin­gen Oekraïne een warm welkom in Drunen

  DRUNEN - Wie kent 'm nog, de reclame van Overtoom, Den Dolder. ,,Ik wil graag....” En dan een reeks bestellingen van stappelbakken, magazijnstellingen, rollerbanen, stoelen, etcetera. Met als afsluiting ‘ik wil het wel graag snel hebben’. Het doet een beetje denken aan de inrichting van opvangplaatsen voor Oekraïense vluchtelingen in De Voorste Venne in Drunen.