De Van Haestrechtstraat en Wielstraat tussen Kaatsheuvel en Waalwijk wordtendit jaar in delen opnieuw ingericht. Op dit moment is het stuk het dichtst bij Waalwijk aan de beurt.
Volledig scherm
PREMIUM
De Van Haestrechtstraat en Wielstraat tussen Kaatsheuvel en Waalwijk wordtendit jaar in delen opnieuw ingericht. Op dit moment is het stuk het dichtst bij Waalwijk aan de beurt. © Paul van Baardwijk

Bomen aan Wielstraat dupe van werk gemeente; Natuurmonumenten komt in het geweer

KAATSHEUVEL - Natuurmonumenten maakt zich grote zorgen over de reconstructie van de Van Haestrechtstraat en Wielstraat in Kaatsheuvel. ,,Bomen zijn onherstelbaar beschadigd. En van het asfalteren van het zandpad schrikken we helemaal.”

  1. Altijd weer mooi, die wit getooide daken

    Altijd weer mooi, die wit getooide daken

    DRUNEN - De eerste, al dan niet natte, sneeuw van deze winter zorgde donderdagochtend in het verkeer direct voor de nodige overlast. Maar het levert ook mooie plaatjes op, zeker als je met een drone de lucht in gaat. Ook Drunen was bedekt met een dun laagje sneeuw. Op de voorgrond cultureel centrum De Voorste Venne, met in het linkse gedeelte de binnentuin met fontein. Hoe lang valt te genieten van de winterse taferelen is overigens maar zeer de vraag.