Een deel van het parkeerterrein bij De Voorste Venne. De parkeerplaats is grotendeels leeg. Dat biedt wellicht mogelijk om appartementen op het plein te bouwen.
Volledig scherm
Een deel van het parkeerterrein bij De Voorste Venne. De parkeerplaats is grotendeels leeg. Dat biedt wellicht mogelijk om appartementen op het plein te bouwen. © copyright Marc Bolsius

Appartementen op plein De Voorste Venne; ‘er liggen kansen’

DRUNEN - Huurappartementen op het Anton Pieckplein in Drunen. Het zou zomaar kunnen, nu Woonveste ideeën heeft hoe woningen op de grote parkeerplaats bij De Voorste Venne een plekje kunnen krijgen. Heusden eist in elk geval wel dat er voldoende parkeerruimte overblijft.

  1. Zoektocht naar scheepswerker in Waspiks kanaal na vinden gereedschap, politie zet boot met sonar in

    Zoektocht naar scheepswer­ker in Waspiks kanaal na vinden gereed­schap, politie zet boot met sonar in

    WASPIK – De politie zoekt vrijdagmiddag met een boot met sonar naar een scheepswerker die in een kanaal bij een bedrijventerrein in Waspik zou liggen. Langs het water aan de Dwarsweg werden gereedschappen gevonden, terwijl er in de omgeving niemand te bekennen was. Een politiewoordvoerder neemt de situatie serieus: ,,Als de werknemer echt in het water terecht is gekomen, gaan we er niet van uit dat deze nog leeft.”