Het bouwproject aan de Dokter Esseveldlaan in Andel.
Volledig scherm
Het bouwproject aan de Dokter Esseveldlaan in Andel. © Teus van Tilborg

Andel krijgt een tandartsenpraktijk

ANDEL  - Ondanks alle perikelen en de beperkingen als gevolg van het coronavirus gaan de bouwactiviteiten in Altena door. Grote projecten ook, zoals in Andel en in Rijswijk.

In Andel zijn aan de Dokter Esseveldlaan de contouren al duidelijk zichtbaar van de Bloesemhoff, het project van zestien energieneutrale huurappartementen voor jongvolwassenen met een beperking. 

Woonlinie realiseert dit project in opdracht van de stichting De Bloesemhoff en Woonservice Meander. Voor verreweg de meeste woningen zijn de bewoners bekend. Voor drie bewoners is er nog ruimte.

Tandarts

In samenhang met dit project bouwt Woonservice Meander 20 huurappartementen voor senioren die dit voorjaar in de verhuur komen. Nieuw in dit project aan de Dokter Esseveldlaan is de komst van een tandartsenpraktijk die tussen beide projecten wordt gerealiseerd. 

Erik Wiegers uit Woudrichem begint hier met zijn vrouw een praktijk. Het is voor het eerst dat Andel een tandarts heeft. Tot dit nu toe zijn de bewoners aangewezen op tandartsen in de regio. Naar verwachting wordt het gehele complex nog dit jaar opgeleverd.

Rijswijk

In Rijswijk wordt hard gewerkt aan de bouw van 28 appartementen met winkels aan het toekomstige Parelplein, een onderdeel van het nieuwe centrumplan voor de dubbelkern Giessen/Rijswijk.

Het appartementencomplex in nieuwe centrumplan Giessen/Rijswijk krijgt vorm.
Volledig scherm
Het appartementencomplex in nieuwe centrumplan Giessen/Rijswijk krijgt vorm. © Teus van Tilborg