De smalle Hogeweg in Drunen. De weg wordt na de zomer opnieuw bestraat en krijgt een extra drempel. Dat moet sluipverkeer nog  verder ontmoedigen en de snelheid van het autoverkeer verlagen.
Volledig scherm
De smalle Hogeweg in Drunen. De weg wordt na de zomer opnieuw bestraat en krijgt een extra drempel. Dat moet sluipverkeer nog verder ontmoedigen en de snelheid van het autoverkeer verlagen. © Google streetview

‘Amper nog klachten over overlast Hogeweg Drunen’

DRUNEN - In de Hogeweg in Drunen komt een extra verkeersdrempel, op verzoek van de bewoners. Daarmee wil Heusden automobilisten ontmoedigen deze weg als doorgaande weg te gebruiken. Ook de snelheid van het verkeer zou er automatisch door omlaag gaan. 

  1. Stroopwafels als reddingsboei in een turbulent leven: ‘Ik leefde drie maanden in een bestelbusje’
    PREMIUM

    Stroopwa­fels als reddings­boei in een turbulent leven: ‘Ik leefde drie maanden in een bestelbus­je’

    DRUNEN - Op zeven weekmarkten, waaronder die van Drunen, verkoopt Wendy Huinink stroopwafels. Twintig jaar geleden had hij niet gedacht dat hij daarmee jarenlang de kost zou verdienen. Twintig jaar geleden zette een scheiding zijn florissante leven op zijn kop. Hij verhuisde meer dan veertig keer en leefde een poosje in zijn busje, maar de stroopwafels brachten redding.