In Het Klavier in Kaatsheuvel zit niet alleen het gemeentehuis, maar ook een café, theaterzaal, bibliotheek en ruimtes die worden verhuurd voor sociaal-culturele activiteiten.
Volledig scherm
PREMIUM
In Het Klavier in Kaatsheuvel zit niet alleen het gemeentehuis, maar ook een café, theaterzaal, bibliotheek en ruimtes die worden verhuurd voor sociaal-culturele activiteiten. © Pix4Profs / Jan Stads

Adviesbureau veegt vloer aan met gemeente Loon op Zand: ‘Beleid Klavier doet denken aan de middeleeuwen’

KAATSHEUVEL - Adviesbureau Lenting is snoeihard in zijn rapport over het beheer van gemeenschapshuis het Klavier in Kaatsheuvel. ‘Het doet denken aan de middeleeuwen’, is een van de conclusies in het rapport dat op last van de gemeenteraad openbaar is gemaakt.

  1. Altijd weer mooi, die wit getooide daken

    Altijd weer mooi, die wit getooide daken

    DRUNEN - De eerste, al dan niet natte, sneeuw van deze winter zorgde donderdagochtend in het verkeer direct voor de nodige overlast. Maar het levert ook mooie plaatjes op, zeker als je met een drone de lucht in gaat. Ook Drunen was bedekt met een dun laagje sneeuw. Op de voorgrond cultureel centrum De Voorste Venne, met in het linkse gedeelte de binnentuin met fontein. Hoe lang valt te genieten van de winterse taferelen is overigens maar zeer de vraag.