Mike Teunissen neemt rode trui over van Robert Gesink, Sam Bennett sprint naar ritzege in Utrecht

met videoSam Bennett heeft de tweede etappe van de Vuelta gewonnen. De renner van BORA was op het Utrecht Science Park de snelste in de massasprint. De rode trui gaat om de schouders van Mike Teunissen.

 1. Tienduizenden wielerfans genieten in Brabant van de tweede etappe van La Vuelta
  met video

  Tienduizen­den wielerfans genieten in Brabant van de tweede etappe van La Vuelta

  Wielerfans in Brabant konden deze zaterdag hun hart ophalen: de tweede etappe van La Vuelta kwam door de provincie. Duizenden toeschouwers verzamelden zich bij het parcours om de sporters te aanschouwen, te juichen én om met elkaar te genieten van het mooie weer. De gemeente Den Bosch schat dat er rond de start van de etappe 20.000 tot 30.000 bezoekers in de stad waren. Lees hieronder alles terug.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”