Play

Elke dag om 17:00 een nieuwe video

Ontdek de Eredivisie

In ‘Ontdek de Eredivisie’ bezoekt Sjoerd Mossou de voetbalsteden van Nederland. Hij spreekt af met clublegendes en supporters en neemt een kijkje op bijzondere locaties die het dna vormen van de Nederlandse voetbalclubs.

De verborgen prijs van drugs in Brabant

De verborgen prijs van drugs in Brabant is een driedelig serie van het Brabants Dagblad over drugsproblemen in de provincie. Van toenemende criminaliteit, moorden, dumping in de natuur en overlast: alle problemen worden besproken.

Bondig

In Bondig interviewen we bekende Nederlanders. Ze nemen ons mee in hectische bestaan en geven ons inzicht in hun belangrijkste drijfveren. We spraken onder andere met Snelle, Je Broer, Glennis Grace, Fred van Leer en Dotan. Deze serie is gemaakt in 2019-2022.

Transmannen

In de serie 'Transmannen' maken transgenders Jason & Bappie je wegwijs in de wereld van het trans zijn. Ze geven antwoord op vragen van kijkers die ze eigenlijk niet durven te stellen of waarvan ze niet weten hoe ze ze moeten stellen.

Onbeperkt met Nienke

In de nieuwe webserie 'Onbeperkt met Nienke' coacht Nienke Plas vijf jongeren met een beperking die hun eigen comedyshow willen neerzetten. De beperkte jongeren worden klaargestoomd voor de grote eindshow. Dat gaat natuurlijk niet zonder slag of stoot, maar wel met een flinke dosis humor!

Het zal mij een zorg zijn

Joep ten Hove en Thijs Meeuwsen nemen je mee naar Ouderenlandgoed Grootenhout. Hier wonen mensen met dementie. In deze ingrijpende serie zie je wat dementie met iemand doet: de zware en verdrietige kant, maar ook zeker de mooie en luchtige kant.

Gamen met politici

Roel Maalderink gaat gamen met politici. Want wie heeft ooit gezegd dat een verkiezingsprogramma en Mario Kart niet hand in hand kunnen gaan? Met onder meer Sjoerd Sjoerdsma (D66), Dilan Yeşilgöz (VVD) en Sjoerd Dassen (Volt).

Verre Vrienden

In Verre Vrienden reizen Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove (Bucket Boys/Frits) af naar Colombia. Ze spreken met de broer van Pablo Escobar en bewonderen de schoonheid van Zuid-Amerikaanse vrouwen.

Sophia Zoekt Verder

Kanker: dan denken mensen al gauw aan kale hoofden en zieke mensen. Maar er gaat meer schuil achter deze ziekte. Sophia van Sorgen weet er alles van. In Sophia zoekt Verder neemt ze je mee in de wereld van kanker.

Zandvoort in 7 bochten

In de videoserie ‘Zandvoort in 7 bochten’ nemen Rob Kamphues en Jan Lammers je mee over het circuit. Door welke bochten gaat Max Verstappen racen als hij het Circuit van Zandvoort bestormt? Je checkt het hier.

Wat Zegt De Wetenschap

Alledaagse zaken zoals de hoge gasprijzen, het weerbericht en de inflatie hebben allemaal een wetenschappelijke verklaring. Professoren van de beste Nederlandse universiteiten leggen je in 'Wat zegt de Wetenschap' uit wat die verklaringen zijn.

Eén Pot Nat

Vooroordelen: we hebben ze allemaal, maar proberen ze niet hardop te zeggen. In Eén Pot Nat legt Arie Boomsma de oordelen aan een panel voor. Dat zorgt voor ongemakkelijke en openhartige gesprekken.

Missie F-16

Missie F16 is een vierdelige serie over de luchtmachtbasis in Jordanië. Vanuit hier vlogen de Nederlandse F16's naar Irak en Syrië voor de strijd tegen IS.

Wat Weet Jij?!

In Wat Weet Jij?! stelt Défano Holwijn willekeurige mensen op straat enkele vragen die heel simpel lijken, maar onder druk toch wat moeilijker kunnen worden.

Conform de Mediawet vallen de video's in deze sectie onder het toezicht van het Commissariaat van de Media