Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het misdaadnieuws.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:51

Kerkgangers die journalist mishandelden voor de rechter

Twee mannen die in maart PowNed-verslaggever Mark Baanders hebben mishandeld, staan vandaag voor de rechter. Het incident gebeurde voor een kerk in Urk.

4:25

'Seksdeurwaarder' Hans K. vandaag opnieuw voor de rechter

Vandaag staat Hans K. opnieuw voor de rechter. De Mechelse deurwaarder wordt ervan verdacht betalingen te hebben geïnd in natura. Acht vrouwen voelden zich zo onder druk gezet, dat ze aangifte hebben gedaan.

4:31

'Mannen stonden klaar om aanslag Peter R. te filmen'

De verspreiding van de schokkende video’s van het lichaam van Peter R. de Vries was geen toeval. Volgens bronnen stonden er twee mannen klaar om direct na de aanslag video’s te maken.

5:00

Spaanse justitie wil doodschoppers laten uitleveren

De Spaanse politie wil alle Nederlandse verdachten van het doodschoppen van de 27-jarige Carlo laten oppakken en overleveren aan Spanje. Dat schrijft de Spaanse krant vandaag.

3:30

Verdachten moord Peter R. de Vries voor de rechter

De twee verdachten van de moord op Peter R. de Vries staan vandaag voor de raadkamer van de rechtbank. Na het overlijden van de misdaadverslaggever is de aanklacht tegen de mannen gewijzigd van poging tot moord naar moord.

3:13

Moordzaak Derk Wiersum gaat verder, nadert einde

In de extra beveiligde rechtbank van Schiphol gaat vandaag de zaak van de doodgeschoten advocaat Derk Wiersum weer verder. Vandaag komen de advocaten van de twee verdachten voor het laatst aan het woord. Vorige week week eiste het OM levenslang tegen hen.

Meer video's

Gerelateerde series