Snel nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Dordrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:37

Grote uitslaande brand in Sliedrechtse schuur onder controle

In een schuur aan de Parallelweg in Sliedrecht is vrijdagavond een grote brand uitgebroken. In de schuur stonden agrarische machines en hooi opgeslagen.

0:35

Automobilist crasht met hoge snelheid op Prins Hendrikbrug

Een automobilist is maandagavond met hoge snelheid gecrasht op de Prins Hendrikbrug in Dordrecht. De bestuurder raakte hierbij lichtgewond en de bijrijder moest voor controle naar het ziekenhuis. De Prins Hendrikbrug is voorlopig dicht voor politieonderzoek.

0:34

Man met groot mes gaat door het lint in Dordrecht

De man zou met potten hebben gegooid en vernielingen hebben aangebracht aan auto’s.

0:39

Santa Maria Manuela vaart door Dordrecht

Da-Capo maakt zich op voor een historisch karwei. De scheepsbetimmeraar en interieurbouwer uit Hardinxveld-Giessendam mag het komende halfjaar een uniek schip onder handen nemen: de Portugese viermaster Santa Maria Manuela. ,,Dit schip is de trots van Portugal.’’

4:33

Julia start petitie om straatintimidatie tegen te gaan

Julia Teekens uit Dordrecht is het zat om nagefloten of vernederd te worden op straat. Afgelopen weekend was het weer raak, toen ze opnieuw werd lastig gevallen. Ze gaat een petitie starten waarin ze oproept tot actie om straatintimidatie tegen te gaan.

0:34

Explosie bij woning in Alblasserdam

Bij een woning aan De Boezem in Alblasserdam is vrijdagnacht een explosief ontploft. De woning is van de man die eigenlijk het doelwit was van de vergisontvoering afgelopen maand. Vanwege de dreiging was de woning eerder al tijdelijk gesloten door de gemeente. Zaterdag zou de woning weer 'van het slot' gaan.

Meer video's

Gerelateerde series