Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Rotterdam en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:50

Nieuw fenomeen: 3D-geprinte vuurwapens

Dodelijke 3D geprinte vuurwapens. Er zijn er inmiddels in Nederland al zeker 5 van deze pistolen opgedoken. Opsporingsdiensten zijn een grootschalig onderzoek gestart.

0:39

Man gewond bij steekpartij in Rotterdam-Centrum

Een man is dinsdagmiddag gewond geraakt bij een steekincident op de Westersingel in Rotterdam. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

0:29

Cruiseschip mét passagiers meert aan in Rotterdam

In alle vroegte is dinsdagochtend cruiseschip Ms Artania Rotterdam binnengevaren. Het is voor het eerst sinds maart 2020 dat er weer een cruiseschip mét passagiers aan de Rotterdamse Wilhelminakade ligt.

0:30

Man (20) en vrouw (19) opgepakt na schietpartij in Rotterdam

De politie heeft dinsdagochtend een 20-jarige man en een 19-jarige vrouw aangehouden die worden verdacht van betrokkenheid bij een schietincident op de Stellendamstraat in Rotterdam.

3:40

Nieuw seizoen hitserie 'Sex Education' online

Het derde seizoen van de hitserie ‘Sex education’ start vandaag op Netflix. De serie draait om tieners op een middelbare school in Engeland die worstelen met hun seksuele ontwikkeling.

0:33

Man in gezicht gestoken in trein, dader op de vlucht

Een man is maandagochtend in de trein bij station Blaak in Rotterdam in zijn gezicht gestoken door een andere passagier. Het slachtoffer was volgens de politie aanspreekbaar en is voor behandeling naar het ziekenhuis gebracht. De dader is gevlucht.

Meer video's

Gerelateerde series