Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws uit Den Haag en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:41

Bezoekers Club Marina weggestuurd na overtreden avondklok

Meerdere eenheden van de politie en handhaving gingen gister avond naar een club aan de Neherkade. Na 17:00 uur waren daar nog steeds bezoekers aanwezig. De politie heeft de bezoekers gefouilleerd en weggestuurd. De club moest alsnog zijn deuren sluiten.

0:38

Vrouw in scootmobiel botst met aanhangwagen

Een vrouw is woensdagochtend gewond geraakt na een botsing op de Buitenhofdreef in Delft. Ze reed met haar scootmobiel over de stoep toen zij in botsing kwam met een aanhangwagen. De bestuurder van een vrachtwagen had zijn aanhanger op de stoep geparkeerd. De vrouw zag deze aanhanger te laat en raakte gewond in haar gezicht. De vrouw is lichtgewond en zonder spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

2:37

Moeder overlijdt en rouwende zoon (22) moet het huis uit

Het verlies van zijn moeder én zorgen over dakloos worden. In enkele maanden tijd krijgt de pas 22-jarige Marchiano Hagenaar veel te verwerken. Hij moet namelijk per 1 februari het huis van zijn overleden moeder uit.

2:39

Grote steden willen wegen snel naar 30 km/uur

De vier grote steden hebben een brandbrief gestuurd aan politiek Den Haag. Om het aantal verkeersslachtoffers terug te dringen willen ze dat vrijwel alle 50 kilometer wegen in hun stad naar 30 kilometer per uur gaan.

0:31

Dode en gewonde door steekpartij in woning Den Haag

Hulpdiensten zijn maandagavond laat massaal uitgerukt voor een steekpartij in een woning aan de Weteringkade in Den Haag. In het huis in de Rivierenbuurt werden twee zwaargewonde mensen aangetroffen. Een van de slachtoffers is inmiddels overleden, meldt de politie. Het andere slachtoffer is met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

3:13

Nieuwe maatregelen? Vroeg naar de sportschool

Vanwege de avondlockdown mag er de komende weken na 17:00u niet meer gesport mag worden. En dan is het vroeg uit de veren om voor het werk tóch die work-out in de sportschool te doen.

Meer video's

Gerelateerde series