Snel Nieuws

Snel op de hoogte van het nieuws over films en series.

Direct kijken

Alle afleveringen

6:51

Cannes kijkt reikhalzend uit naar de komst van Tom Cruise

Het 75e Filmfestival in Cannes is losgebarsten. Filmsterren van over de hele wereld zijn neer-gestreken in de Franse badplaats. Zo ook onze filmjournalist Gudo Tienhooven.

7:56

BZV-Aftertalk: Boer Jos gaat los

Ruim 2,8 miljoen mensen zagen zondagavond de grande finale van Boer Zoekt Vrouw. De belangrijkste vraag is natuurlijk: wie heeft zijn of haar ware liefde gevonden? Oud-deelnemer Boer Jos en zijn Dycke gaan voor de laatste keer dit seizoen los.. In de rubriek Boer Jos gaat Los!

2:04

Dit kun je verwachten van nieuw seizoen Temptation Island

De koppels en verleiders zijn inmiddels bekend, wat betekent dat we binnenkort weer kunnen genieten van een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave. We vroegen presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels wat we dit seizoen kunnen verwachten.

4:59

De Mol in België nu al ontmaskerd: Hij stopt vroegtijdig

Het is de grootste plottwist ooit: De Mol in Vlaamse editie van Wie is de Mol verlaat het spel. Niet omdat hij nu al ontmaskerd is, maar uit eigen wil. De 35-jarige fysio-therapeut Phillipe Minguet kan de druk niet meer aan. Gilles de Coster is de presentator van het programma.

2:47

Joep ruilt paar dagen van leven voor nieuw seizoen Puberruil

Na vier jaar start vanavond een nieuw seizoen van Puberruil. In het KRO-NCRV programma wisselen pubers een paar dagen van leven. Eén van de pubers die dit seizoen van huis ruilde, is Joep.

3:02

Stella Bergsma onderzoekt taboe over borsten in tv-special

Borsten. Ooit konden we er geen genoeg van krijgen, maar tegenwoordig zijn borsten een taboe. Ze worden bedekt, geblurd en geblokkeerd. In de tv-special Sorry voor de Tieten zoekt schrijver en columniste Stella Bergsma uit hoe dat zit.

3:16

Oud-mol Klaas van Kruistum: 'Kim-Lian is mijn mol'

Morgenavond zit heel Nederland in spanning voor de buis, want dan komt een antwoord op die grote vraag: Wie is nou de Mol? De finalisten zijn: Everon, Fresia en Kim-Lian. We blikken vooruit op de finale met oud-Mol Klaas van Kruistum.

4:30

Vanavond begint nieuwe seizoen van Je Zal Het Maar Hebben

Vanavond is het nieuwe seizoen van 'Je Zal Het Maar Hebben' te zien op televisie. Presentator Jurre Geluk gaat weer langs een aantal inspirerende jonge mensen met een zeldzame ziekte of aandoening.

4:41

Jackass Forever zit weer vol met pijn en ongein

Jackass is terug! Het is alweer twintig jaar geleden dat de laatste aflevering van de serie Jackass werd uitgezonden. Donderdag verschijnt de nieuwe film van de mannen in de bioscoop: Jackass Forever. Gudo Tienhooven, onze filmrecensent heeft de film voor ons al bekeken.

4:15

Nieuw seizoen Mocro Maffia: 'Het verhaal grijpt je meteen'

Vanaf vandaag is vierde seizoen van de succesvolle serie te zien bij Videoland. We spreken erover met mediaverslaggever Dennis Jansen, die een kijkje achter de schermen kreeg.

4:37

Waarom Ernst Daniël Smid zijn levensverhaal wil verfilmen

De gezondheid van operazanger Ernst Daniël Smid gaat flink achteruit. Hoog tijd om zijn eerlijke theatervoorstelling Smelt te verfilmen.

3:42

Don't Look Up: zijn klimaatboodschappen in films wel zinvol?

De populaire film Don’t Look Up probeert op een unieke manier aandacht te vragen voor het klimaatprobleem.

Meer video's

Gerelateerde series