Opruimvlogger Camila

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland!

Direct kijken

Alle afleveringen

2:42

Deze DIY van Camila maakt het kruidenkastje overzichtelijk

Heb jij ook al je kruiden in 1 bakje, wat helemaal niet overzichtelijk is? Dan komen deze tips handig van pas.

2:27

Op deze manier ruim je makkelijk je schoenen en tassen op

Elk seizoen neem je het je voor: dit keer hou ik mijn kast met schoenen en tassen echt netjes. Maar nog geen maand later liggen ze her en der door je huis en is je kast een zooitje. Hoe zorg je ervoor dat-ie overzichtelijk blijft? Opruimvlogger Camila geeft tips.

2:43

Maak je kledingkast overzichtelijk met deze vouwtips

Eerder leerde opruimcoach Camila ons om kleding 'los te laten' en weg te geven. In deze vlog laat ze zien hoe je de overgebleven kleding op een nette manier in je kledingkast kunt opbergen.

2:32

Zó creëer je meer overzicht in die eeuwige rommellade

Iedereen heeft thuis wel zo’n lade waar van alles en nog wat in zit: snoertjes, lege batterijen, zes flessenopeners, zegels van lang voorbije spaaracties... Hoog tijd om die lade eens goed op te ruimen! Opruimvlogger Camila heeft er een een handige oplossing voor. Met haar tips creëer je eindelijk meer overzicht in die eeuwige rommellade.

2:13

Zo orden je het kastje onder de gootsteen

De ruimte onder de gootsteen is al snel een rommeltje met flessen schoonmaakmiddel, doekjes en andere losse spulletjes, maar dat willen we natuurlijk niet. Opruimvlogger Camila heeft gouden tips voor je.

2:48

Dé tip van Camila om je sieradencollectie te ordenen

Weinig tijd en op zoek naar die ene ketting of dat leuke paar oorbellen om je outfit mee af te maken? Zul je zien dat precies je favoriete item onvindbaar is in die wirwar van sieraden. Met de tips van opruimvlogger Camila hoef je voortaan niet lang meer te zoeken.

2:34

Zó vaak zou je moeten opruimen om je huis netjes te houden

In de laatste vlog van onze opruimvlogger vertelt ze hoe je, na alles wat je hebt opgeruimd, je huis ook daadwerkelijk netjes houdt.

1:47

Op deze manier schep je orde in die talloze foto’s

Je herkent het vast: je hebt duizenden foto's die je best weleens zou willen sorteren. Maar ja: het is een tijdrovend klusje en waar begin je überhaupt? Opruimvlogger Camila geeft dé tips om het uitzoeken van je foto's goed door te komen.

2:08

Viel een cadeau niet in de smaak? Op déze manier neem je ...

Het is altijd leuk om cadeaus te krijgen, maar je bent er soms niet altijd even blij mee. Toch is het lastig om gekregen spullen weg te doen, omdat het een emotionele waarde heeft. Opruimvlogger Camila geeft daarom de tips om hier toch afscheid van te kunnen nemen.

2:23

Op déze manier ruim je spullen met sentimentele waarde ...

Spullen met sentimentele waarde gooi je niet zomaar weg. Er zitten mooie verhalen en herinneringen aan vast. Opruimvlogger Camila vertelt hoe je er afscheid van kunt nemen én hoe je de overgebleven spullen het beste opruimt of uitstalt.

2:51

5 tips van opruimvlogger Camila om zelf handige ...

Als je de hele dag thuis bent, valt de rotzooi in je huis waarschijnlijk nog meer op dan normaal. De kasten in huis, de opberglades, de rommeltjes van de kinderen én die chaos van kabels. Met een aantal simpele materialen die jij waarschijnlijk gewoon thuis hebt liggen, maak je zelf handige opbergsystemen!

2:47

Met deze 7 tips behoud je structuur in je leven tijdens ...

Nu iedereen zoveel thuiswerkt en -zit, is het in sommige huishoudens een drukte van jewelste. Jij thuis, partner thuis, kinderen thuis. Gezellig hoor, maar ook: een hoop rommel. In je huis, maar misschien ook wel in je hoofd. Hoe kom je deze tijden door zonder dat het thuis een choas wordt? Opruimvlogger Camila geeft je 7 tips.

Meer video's

Gerelateerde series