Mooiste shirt Euro 2020

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
5:35

Zenden blikt terug op mislukte salto tijdens EK 1998

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Boudewijn Zenden in de hoofdrol. Hij blikt terug op zijn mislukte salto tijdens het EK in 1998 en de dag waarop hij hoorde geselecteerd te zijn voor het Nederlands elftal.

4:49

Lieke Martens over de strijd tegen het Duitse vrouwenteam

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Lieke Martens in de hoofdrol. Ze vertelt uitgebreid over haar passie voor voetbal en de strijd tegen het Duitse vrouwenteam.

4:48

John Heitinga kan niet wachten mee te lopen in de Oranjemars

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer John Heitinga in de hoofdrol. Hij heeft vertrouwen in het elftal, heeft zin om de Oranjemars mee te lopen en het toernooi mee te maken als fan.

5:00

Luuk de Jong hoopt iets moois mee te maken op het EK 2021

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Luuk de Jong in de hoofdrol. Hij heeft het over de herinneringen die hij heeft aan het Nederlandse shirt en wat voor waarde sommige voor hem hebben.

8:47

Ronald de Boer over zijn avonturen tijdens het EK in 2000

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Ronald de Boer in de hoofdrol. Hoe heeft hij het EK in 2000 ervaren en hoe schat hij de kansen in van het Nederlands elftal?

5:14

Pierre van Hooijdonk heeft vertrouwen in oranje

In de serie 'Wat is het mooiste shirt van Nederland?' gaat Frank Evenblij op zoek naar het mooiste shirt van het Nederlands elftal allertijden. Frank interviewt voor zijn zoektocht verschillende oud-voetballers, met deze keer Pierre van Hooijdonk in de hoofdrol. Hoe schat hij de kansen van het Nederlands elftal in op dit EK?

Meer video's

Gerelateerde series