Korte Reportage

Korte reportages uit Eindhoven en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
4:36

'PSV kan hier niet op deze manier mee doorgaan'

PSV-watcher Rik Elfrink analyseert de late 3-1 overwinning op PEC Zwolle.

2:40

Na corona weer eens een avondje tonpraten in Helmond

Een avondje Brabants lachen: het tonpraten is weer begonnen. Nadat de tonpraters twee jaar geen shows hebben kunnen geven, kon het eindelijk weer in Koninklijke Stadsharmonie Phileutonia te Helmond.

0:30

Anna Maria Bouw leerde weer lopen ondanks een dwarslaesie

Nou, en daar lag ze dan, op de intensive care, aan de beademing… met de diagnose hoge dwarslaesie. Het was in het begin niet eens duidelijk of ze ooit weer zelfstandig zou kunnen ademen en ze kreeg al snel te horen dat ze bewegen wel kon vergeten. Die kans was zó klein. ,,Maar ik heb dat nooit geloofd. Natuurlijk ga ik straks weer lopen,” dacht ze strijdvaardig.

1:53

Lekkerste frietzaak van het land wordt overgenomen

Friture Martin Zwerts in Eindhoven wordt overgenomen. Martin & Annelies Zwerts vinden het mooi geweest en gaan genieten. Voordat ze afscheid nemen, zorgen ze er wel voor dat de nieuwe eigenaren de fijne kneepjes van het geheime recept onder de knie krijgen.

3:06

BunkerToren Eindhoven bereikt hoogste punt in bouw

Op het moment dat de bouwvakkers van aannemer Van Wijnen deze week op 100 meter boven de Kennedylaan het hoogste punt aantikken, zijn nagenoeg álle 83 appartementen in de Bunkertoren in Eindhoven verkocht.

1:38

Tennet gestart met aanleg ondergrondse stroomkabel Oirschot

Netbeheerder Tennet is in Oirschot begonnen met de aanleg van een ondergrondse 150 kilovolt stroomkabel die onder meer komt te liggen in natuurgebied het Groene Woud.

Meer video's

Gerelateerde series