Korte Reportage

Korte reportages over het nieuws uit Utrecht en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
2:02

Grieks restaurant in Utrecht overvallen tijdens heropening

Twee overvallers hebben woensdag direct de eerste avond zonder lockdown toegeslagen bij een restaurant in Utrecht. Ze dreigden met een wapen en vluchtten met buit.

1:23

Sanne is mega-fan van Golden Earring

Sanne is groot fan van rockband Golden Earring. De band - die in 1961 werd opgericht - heeft volgens haar "tijdloze muziek" uitgebracht en is daarom ook nog altijd populair onder de nieuwe generatie.

2:42

'De Zwijgende Meerderheid' laat zich zien in Utrecht

Hulpverleners een hart onder de riem steken. Dat was het doel tijdens de manifestatie van 'De Zwijgende Meerderheid' in Utrecht.

2:21

Say No More vraagt aandacht voor seksuele intimidatie in OV

Op het Jaarbeursplein in Utrecht is zaterdagmiddag een demonstratie die aandacht wil vragen voor seksuele intimidatie in het openbaar vervoer. „Seksuele intimidatie in het OV verandert onvrijwillig de toekomst die mensen voor ogen hebben.”

2:15

Cultuursector wil na 2 jaar eindelijk duidelijkheid

De 'Taskforce culturele en creatieve sector' legt een openingsplan voor aan het kabinet. Zij willen nu stapsgewijs open om ervoor te zorgen dat de sector en alle mensen die daarin werken overeind blijven. Als dit niet gebeurt overwegen zij naar de rechter te stappen.

2:07

Larinda (62) houdt van Ikebana; Japans bloemschikken

Larinde Bok (62) wordt rustig en 'mindfull' van Ikebana. Dat is een Japanse vorm van bloemschikken waar minimalisme centraal staat.

Meer video's

Gerelateerde series