Korte Reportage

Korte reportages over het nieuws uit Rotterdam en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:42

Nieuwe meetmethode voor avocado's

Hoe voorkom je dat er op jaarbasis zo'n 240.000 avocado's moeten worden opengesneden om te controleren wat de rijpheid van een avocado is? Hier is een nieuw apparaat voor ontwikkeld dat de avocado in drie verschillende fasen beoordeelt.

2:05

Bloemen voor neergestoken 15-jarige Rotterdammer

Omwonenden uit de Rotterdamse wijk Beverwaard leggen vrijdag bloemen op de plek waar de 15-jarige Joshua donderdag is neergestoken.

1:50

Adrien (26) gaat met skimboardvideo de hele wereld over

Het water willen oversteken, maar geen brug in de buurt? Geen probleem voor de Rotterdamse skimboarder Adrien Raza. De 26-jarige sporter heeft een geheel nieuwe manier uitgevonden om het water over te komen. De video waarin hij zijn trucs in de Rotterdamse Heemraadssingel laat zien gaat momenteel de wereld over.

2:36

Anneke (71) durft niet goed naar buiten vanwege corona

Stapje voor stapje probeert de 71-jarige Anneke Schaap uit Schiedam meer te ondernemen. Maar de corona-angst zit er nog goed in. De dame heeft een longaandoening en is onder behandeling voor borstkanker.

1:45

Blokkeerschip Ever Given eindelijk aangekomen in Rotterdam

De Ever Given is vanmorgen in alle vroegte in Rotterdam aangekomen. Het is voor het eerst dat het ‘blokkeerschip’ uit het Suezkanaal een haven aandoet sinds dat beroemde ongeluk.

1:19

Laatste wens terminaal zieke Marleen

Het ene meisje wil ballerina worden, het andere wil trouwen met een prins. Marleen Pegels-Fictorie (48) droomde als kind al van een oogverblindende bruidsjapon. Op een dag zou het zover zijn, hoopte ze. Maar nee. Ze is terminaal ziek en zal nooit haar eigen bruiloft meemaken. ,,Mijn laatste wens? Alsnog een trouwjurk dragen.”

Meer video's

Gerelateerde series