Korte Reportage

Korte reportages over het nieuws uit Den Haag en omstreken.

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
1:53

Zo smaakt het nieuwe kreeftenbier van brouwerij Kompaan

Uploaded by MyChannels

1:53

Activisten Greenpeace bezetten dak van Tweede Kamer

Actievoerders van natuurorganisatie Greenpeace zijn dinsdagochtend vroeg op het nieuwe gebouw van de Tweede Kamer geklommen. Ze vragen met hun actie aandacht voor de natuurschade die wordt veroorzaakt door stikstof. De organisatie vindt dat de politiek daar snel meer actie tegen moet ondernemen.

1:55

Evenementenbranche demonstreert tegen de coronamaatregelen.

Voor de evenementenbranche gelden nog altijd strenge beperkingen terwijl er op andere plekken juist wordt versoepelt. Door heel het land werd er zaterdag gedemonstreerd onder de noemer: Unmute Us. Het nachtleven wil weer van het slot.

1:37

Duizenden demonstranten bij Unmute Us in Den Haag

Duizenden demonstranen zijn vandaag naar Den Haag gekomen voor protestmars ‘Unmute Us’.

1:55

Sabra opent sportschool voor islamitische zwangeren

Voor veel Hagenaars is Sabra Rahiembaks (32) een begrip. De ex-militair, die een eigen sportschool heeft in Loosduinen, staat bekend om haar pittige trainingen, bootcamps en survivalkampen. Ze heeft inmiddels al duizenden vrouwen, mannen en jongeren getraind. ,,Door ze fysiek te breken, kan je ze ook mentaal bereiken. Veel stoere jongens hebben bij mij een traan gelaten.’’

1:36

Bericht van jongeren voor politiek: Schiet op met formeren!

Stijn Warmenhoven was de eerste klimaatstaker van Nederland en heeft politieke ambities. Voor de huidige politici heeft hij een boodschap: schiet op, want er zijn veel problemen die opgelost moeten worden.

Meer video's

Gerelateerde series