De Lijsttrekkers - volledige aflevering

Direct kijken

Alle afleveringen

50:32

De Lijsttrekkers: Thierry Baudet (Forum voor Democratie)

Forum voor Democratie-lijsttrekker Thierry Baudet was te gast in de laatste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.

49:34

De Lijsttrekkers: Joost Eerdmans (JA21)

JA21-lijsttrekker Joost Eerdmans was te gast in de tiende aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.

50:50

De Lijsttrekkers: Gert-Jan Segers (ChristenUnie)

Lijsttrekker Gert-Jan Segers was te gast in de negende aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Kijk hier de volledige uitzending terug.

58:55

De Lijsttrekkers: Wopke Hoekstra (CDA)

Lijsttrekker Wopke Hoekstra was te gast in de achtste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Kijk hier de volledige uitzending terug.

50:55

De Lijsttrekkers: Mark Rutte (VVD)

VVD-lijsttrekker Mark Rutte was te gast in de zevende uitzending van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.

47:12

De Lijsttrekkers: Sigrid Kaag (D66)

D66-lijsttrekker Sigrid Kaag was te gast in de zesde uitzending van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.

51:53

De Lijsttrekkers: Kees van der Staaij (SGP)

Lijsttrekker Kees van der Staaij was te gast in de eerste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Kijk hier de volledige uitzending terug.

50:54

De Lijsttrekkers: Jesse Klaver (GroenLinks)

Lijsttrekker Jesse Klaver van GroenLinks was te gast in de derde aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Kijk hier de volledige uitzending terug.

50:34

De Lijsttrekkers: Lilian Marijnissen (SP)

Lijsttrekker Lilian Marijnissen van de SP was te gast in de tweede aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Kijk hier de volledige uitzending terug.

48:05

De Lijsttrekkers: Esther Ouwehand (Partij voor de Dieren)

Partij voor de Dieren-lijsttrekker Esther Ouwehand was te gast in de vijfde uitzending van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite.

51:19

De Lijsttrekkers: Lilianne Ploumen (PvdA)

Lijsttrekker Lilianne Ploumen was te gast in de eerste aflevering van de verkiezingsserie De Lijsttrekkers op deze nieuwssite. Kijk hier de volledige uitzending terug.

Gerelateerde series