Binnenkijken bij

Direct kijken

Alle afleveringen

5:54

Anne-Claire showt haar droomappartement in Amsterdam

In deze reeks ga je met interieurblad Stijlvol Wonen op stap door de meest waanzinnige woningen! Deze aflevering geeft designer Anne-Claire Winkelhagen een persoonlijke tour door haar droomhuis.

15:39

Living the dream met topdesigner Osiris Hertman

We gaan met interieurblad Stijlvol Wonen op stap door de meest waanzinnige woningen! We openen de deuren van perfectie. Hier werd aan elk detail werd gedacht: van architectuur tot bedlinnen, van homespa tot artwall. Deze aflevering geeft topdesigner Osiris Hertman een persoonlijke tour door zijn droomhuis. Een mix van materialen, kleuren en texturen werkt in op elk zintuig. Gedurfd? Misschien, maar Osiris gelooft dan ook dat wonen als een sprookje hoort te zijn. “Denk groots.”

5:08

Vloggerkoppel bekvecht over interieur: 'Minder troepjes'

Het is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. Deze keer werpt Eigen Huis & Tuin een blik in het huis van Joyce en Scarlet, beter bekend als de vloggers van ikvrouwvanjou! Presentatrice Evelyn Struik gaat op bezoek.

5:18

Blogger Kelly heeft huis vol persoonlijke herinneringen

Het is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. Deze keer werpt Eigen Huis & Tuin een blik in het huis van interieurblogger en fotograaf Kelly, beter bekend als @keeelly91! Presentatrice Evelyn Struik gaat bij haar op bezoek.

5:08

Froukje de Both geniet van vlinderstoel en inloopkast

Het is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. Deze keer werpt Eigen Huis & Tuin een blik in het huis van Froukje de Both! Froukje woont in Landsmeer en vertelt over haar interieur en geeft een rondleiding tot in de slaapkamer.

4:26

'Hoe krijg ik de aanbouw met veel glas warmer aangekleed?'

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw geeft wekelijks persoonlijk advies via Skype. Aniek woont met haar gezin al twee jaar in haar huis. De vorige bewoners hebben een aanbouw gemaakt met veel glas. Nu is dat de speelplek van de kinderen, maar het is haar een doorn in het oog.

3:22

'Hoe zorg ik voor een mooi hoekje van mijn zoontje'

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw geeft wekelijks persoonlijk advies via Skype. Fatima Kurban wilt dat haar zoontje van drie een eigen hoekje in de woonkamer krijgt met wat meer karakter.

6:31

'Hoe verbind ik de keuken met de woonkamer?'

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw geeft wekelijks persoonlijk advies via Skype. Rob probeert zijn keuken en woonkamer wat meer met elkaar te verbinden, maar zelf lukt hem dat niet.

5:56

Skypen met Michiel: ‘Een roze gordijn is niet altijd tuttig’

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw geeft wekelijks persoonlijk advies via Skype. Jaleesa loopt vast bij het aankleden en inrichten van haar gloednieuwe huis en schakelt hulp in.

6:24

Skypen met Michiel: ‘Ga voor een grote kast’

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw geeft wekelijks persoonlijk advies via Skype. Dagmar heeft een vraag over het stijlvol inrichten van haar woonkamer en eethoek. Dat vindt ze lastig, zeker gezien de hoeveelheid speelgoed die overal ligt.

6:35

'Ik zou die roze muur doortrekken'

Interieurarchitect Michiel de Zeeuw geeft wekelijks persoonlijk advies via Skype. Zo zit freelancer Renée met het probleem dat ze niet weet hoe ze haar werkplek gezellig én functioneel in de woonkamer kan inrichten.

5:57

Andrea haar huis hangt vol met kunst

Het is altijd leuk om binnen te kijken bij andere huizen, op zoek naar inspiratie voor de eigen inrichting. In de videoserie ‘Eigen huis en tuin van...’ gaat interieurarchitect Evelyn Struik blogger Andrea de Groot van blog en webshop Living Hip.

Meer video's

Gerelateerde series