BackStage

Direct kijken

Alle afleveringen

Een totaal overzicht waar je u tegen zegt
0:49

Musicalsterren Lazarus zijn genomineerd voor Musical Awards

Een aantal musicalsterren van Lazarus zijn genomineerd voor de Musical Awards en vieren dat met een nominatielunch in VondelCS.

2:38

Opnames van This Song Will Free A Girl

This Song Will Free A Girl is de titel van de nieuwe campagne van Stichting Free a Girl. De stichting kan bij deze campagne rekenen op muzikaal Nederland. Op 8 en 9 juli dragen Romy Monteiro, Glennis Grace, Di-rect, Jada Borsato, Niels Geusebroek en Alain Clark ft. Twan van Steenhoven (Big 2) in een leeg Concertgebouw op intieme wijze een nummer op aan een minderjarig meisje dat vastzit of gered is uit een situatie van seksuele exploitatie. Van 19 augustus tot en met 23 september komt er wekelijks één van de nummers uit van de deelnemende artiesten om aandacht te vragen voor het onderwerp.

8:14

Thomas Cammaert geeft backstage rondleiding bij Lazarus

Thomas Cammaert speelt Michael in Lazarus. Hij neemt jullie mee voor een exclusief kijkje achter de schermen bij deze voorstelling.

2:16

Première Lazarus voor William Spaaij en Lottie Hellingman

Afgelopen woensdag hadden William Spaaij en Lottie Hellingman hun première in DeLaMar Theater Amsterdam. Wij spraken BN'ers op de rode loper en na afloop van de voorstelling. Ook gaven William en Lottie een reactie na deze speciale avond.

1:20

Musicalsterren Lazarus onthullen eerbetoon aan David Bowie

Ter ere van de geboortedag van David Bowie is op het Leidseplein een groots eerbetoon aan David Bowie onthuld op het Leidseplein.

Meer video's

Gerelateerde series