BN DeStem Sport

3:44

Kaj de Rooij blikt terug op wedstrijd tegen Sparta

NAC was vrijdagavond eredivisionist Sparta knap de baas. Onder meer dankzij een treffer van de lepe Ralf Seuntjens werd het 1-2. Bij het verlaten van het veld werd de tevreden routinier luidkeels toegezongen.

5:11

Toegezongen Seuntjens straalt

NAC was vrijdagavond eredivisionist Sparta knap de baas. Op het Kasteel in Rotterdam wonnen de Bredanaars onder meer dankzij een treffer van de lepe Ralf Seuntjens: 1-2. Bij het verlaten van het veld werd de tevreden routinier luidkeels toegezongen.

3:24

NAC-speler Jethro Mashart over oefenduel tegen FC Den Bosch

NAC blijft ook na vijf duels ongeslagen in de oefencampagne. In Zundert won de ploeg van Edwin de Graaf met 2-1 van competitiegenoot FC Den Bosch door een rake kopbal van Ralf Seuntjens in de tweede helft.

5:12

NAC-trainer Edwin de Graaf over de seizoensvoorbereiding

Edwin de Graaf is toegezegd dat hij vervangers kan halen voor de spelers die zijn vertrokken. Een doelstelling uitspreken doet de NAC-trainer voorlopig niet.

3:34

Kotzebue: 'Eigenlijk verwacht dat ik bij O21 zou aansluiten'

Ook de vierde oefenwedstrijd van NAC is geëindigd in een zege. Tegen de amateurs van VV Hoeven (0-7) mochten de jeugdspelers zich grotendeels laten zien. De hoofdrol was voor Vieri Kotzebue, die deze voorbereiding al op vijf treffers staat.

4:01

Van Schuppen: 'Wil gaan aansluiten bij de selectie'

Van Schuppen over wedstrijd Cluzona - NAC

4:16

Marijnissen over eerste voorbereiding: 'Voelt als beloning'

Marijnissen over wedstrijd Cluzona - NAC

4:30

NAC-speler Yassine Azzagari: 'Ik wil graag hier blijven'

NAC-speler Yassine Azzagari speelde vandaag de eerste oefenwedstrijd met zijn team. Hij blikt vooruit op de transferzomer en zijn toekomst.

5:21

Edwin de Graaf: 'Er moet wat bij, dat is duidelijk'

NAC is met een ruime overwinning aan de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 begonnen. Trainer Edwin de Graaf blikt vooruit op het seizoen en op mogelijke aankomende transfers.

4:15

Seuntjens: 'Lekker om eindelijk dit shirt aan te trekken'

Reactie van nieuwkomer Ralf Seuntjens na de eerste training van NAC.

4:14

Interim-trainer De Graaf: 'Was heel close met Steijn'

Reactie van interim-trainer Edwin de Graaf na de eerste training van NAC

3:45

Zo keek Breda naar Nederland - Oekraïne

De Ahornstraat is uitbundig versierd en helemaal in de ban van het EK. Zondag was de eerste wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Oekraïne. Nederland won met 3-2, dus tijd voor feest.

Meer video's