De Succesminuut

NIEUW
00:54
Geselecteerd Speelt nu af

Al je collega's op vakantie, hoe overleef je dat

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je drie tips hoe je je werk overleeft als al je collega's op vakantie zijn.

NIEUW
00:58
Geselecteerd Speelt nu af

Ik ga op vakantie en neem mee: mijn werk

Eindelijk! Je hebt vakantie. Maar sommige klussen kunnen niet wachten totdat je terug bent. Het is moeilijk als je fysiek van huis bent, om ook je werk achter te laten. Geen probleem als je toch nog wat dingen moet doen. Maar hoe voorkom je dat je in plaats van met een drankje aan het stand, met je laptop in een oververhitte caravan zit? In de Succesminuut geeft carrièrecoach en onze columniste Charlotte van 't Wout drie tips.

NIEUW
00:48
Geselecteerd Speelt nu af

Op vakantie zonder je werk mee te nemen

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je tips over hoe je op vakantie kan gaan zonder je werk mee te nemen.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Inbox zero: zo doe je dat

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je vier tips hoe je je mailbox leeg kan houden.

NIEUW
00:45
Geselecteerd Speelt nu af

Zo maak je een out off office reply

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je drie tips voor een perfect out off office reply.

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Chaos in je hoofd? Maak thema’s

In de Succesminuut geeft Charlotte van 't Wout (carrièrecoach en onze columnist) je drie tips om chaos te voorkomen

Snel Nieuws

NIEUW
04:36
Geselecteerd Speelt nu af

Oproep: afhaalloket bij alle winkels

Brancheorganisatie INretail wil dat winkels net zoals bijvoorbeeld bouwmarkten een afhaalloket mogen openen.Winkels dreigen failliet te gaan terwijl dat op deze eenvoudige manier te voorkomen is.

NIEUW
08:04
Geselecteerd Speelt nu af

Happy New Year voor de evenementenbranche?

De Alliantie van Evenementenbouwers, waarin de organisatoren van publieksevenementen op het gebied van sport, cultuur en entertainment zich hebben verenigd, start vandaag met de campagne: Happy New Year. Via een paginagrote advertentie in de krant wordt een groot aantal events voor 2021 aangekondigd.

NIEUW
02:16
Geselecteerd Speelt nu af

360 miljoen voor goede ventilatie op scholen

Scholen kunnen vanaf vandaag subsidie aanvragen om de ventilatie van hun gebouwen te verbeteren. Dat is hard nodig, want goede ventilatie zou ervoor kunnen zorgen dat het coronavirus minder snel verspreidt. Bij een steekproef in september bleek dat de ventilatie op 11 procent van de onderzochte scholen niet in orde is.

NIEUW
04:41
Geselecteerd Speelt nu af

Wel of niet veranderen van zorgverzekering?

Tot en met de 31e kun je nog wisselen van zorgverzekering. In sommige gevallen kan dat een flinke geldbesparing opleveren.

NIEUW
06:29
Geselecteerd Speelt nu af

Moet de klap op de huizenmarkt nog komen?

Moet je nu wachten met een huis kopen of juist niet? Die vraag leeft al sinds het begin van de coronacrisis omdat een economische dip onvermijdelijk is, maar gaat de piekende woningmarkt ook een klap krijgen in 2021?

NIEUW
01:05
Geselecteerd Speelt nu af

Getafe - Sevilla

Sevilla heeft de uitwedstrijd tegen Getafe gewonnen dankzij een eigen doelpunt: 0-1. Verdediger Xabier Etxeita werkte de bal in de 81ste minuut achter zijn eigen doelman.