Nieuws

NIEUW
00:37
Geselecteerd Speelt nu af

Marktkramen Haagse Markt vatten vlam

Op de Haagse Markt in Den Haag heeft afgelopen nacht een brand gewoed. Meerdere marktkramen hebben hier bij flinke schade opgelopen. De brand is vermoedelijk aangestoken.

NIEUW
03:02
Geselecteerd Speelt nu af

Examens Dag 9: Scheikunde - Een voldoende zit er niet in

Havo-leerlingen deden vandaag examen in scheikunde. Bij sommigen ging dat goed, bij anderen... matig.

NIEUW
00:59
Geselecteerd Speelt nu af

Staatssecretaris Mark Harbers stapt op

Staatssecretaris Mark Harbers stapt op vanwege de rel rond verdoezelde cijfers over criminele asielzoekers. De VVD-bewindsman legde vanmiddag in de Tweede Kamer verantwoording af over deze grote fout op zijn ministerie.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Poolse vrouw bevalt van zesling

De Poolse artsen dachten in eerste instantie dat het om een vijfling ging, maar werden aangenaam verrast. De kinderen, vier meisjes en twee jongens, verkeren in goede gezondheid.

NIEUW
01:34
Geselecteerd Speelt nu af

Droom Gerritje (102) komt uit: voor het eerst op een paard

Ze zit hoog in het zadel en zwaait vrolijk, terwijl ze rondjes draait in de bak. Voor Gerritje van Bennekom, 102 jaar en 10 maanden oud, gaat een wens in vervulling: ze zit eindelijk op een paard!

NIEUW
01:11
Geselecteerd Speelt nu af

Overvaller slaat eigenaar cafetaria Arnhem en vlucht

Zoon Yakub Dogan vertelt over zijn vader Ahmet die maandagavond achter een vluchtende overvaller aan ging. Toen hij eenmaal te pakken had kreeg hij een klap op zijn neus, waardoor de man er alsnog vandoor kon gaan. BEELD Jesse Reith

NIEUW
01:36
Geselecteerd Speelt nu af

Zwerfafvalestafette van start in Schouwen-Duiveland

In Schouwen-Duiveland is dinsdagmiddag de Zwerfafvalestafette van start gegaan. De afvalestafette is een initiatief van Nederland Schoon om zwerfafval tegen te gaan.

Aanbevolen nieuws series