Show & Entertainment

NIEUW
10:13
Geselecteerd Speelt nu af

'Ik hoop bijna dat Gaby met niemand naar huis gaat'

Het avontuur zit er alweer bijna op. Er zijn nog maar een paar mannen over. Nu wordt het écht spannend! Met welke mannen wil Gaby 24 uur lang doorbrengen? Rijk Hofman en Robbert Rodenburg bespreken uitvoerig de laatste aflevering en doen voorspellingen over de grote finale. Alle afleveringen van De Bachelorette kijk je op Videoland: https://www.videoland.com/series/500348/de-bachelorette

NIEUW
04:21
Geselecteerd Speelt nu af

Tweede Golf de Q-musical

We lijken het coronavirus langzaam achter ons te laten, maar is dat eigenlijk wel zo? Daarom gaat de Q-musical deze maand over de tweede golf!

NIEUW
03:39
Geselecteerd Speelt nu af

Jansen en Janssen maken schoon op de begraafplaats

Jansen en Janssen zijn op de algemene begraafplaats in Hengelo om daar te helpen bij het onderhoud. BEELD Emiel Muijderman

NIEUW
01:00
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer van familiefilm Lassie

Wanneer Florian en zijn ouders noodgedwongen moeten verhuizen, informeert de chagrijnige hospita hen dat honden niet zijn toegestaan. En al zeker niet die brutale Lassie. Wat nu? Lassie is Florian zijn beste vriend! Vader lost dit op door hun geliefde hond onder te brengen bij zijn werkgever, Graaf Von Sprengel en diens kleindochter Priscilla. Maar door de bemoeienissen van een dief raakt Lassie zoek. Florian en Priscilla zetten samen alles op alles om hem terug te vinden. Ga mee op een avontuurlijke reis voor jong en oud!

NIEUW
02:07
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer van dramafilm Der Fall Collini

Wanneer de jonge advocaat Caspar Leinen een spectaculaire zaak toegewezen krijgt, blijkt het slachtoffer een oude bekende van hem te zijn. Maar waarom vermoordde zijn cliënt, de zeventigjarige Fabrizio Collini, deze vooraanstaande industrieel? Terwijl Collini blijft zwijgen over zijn motieven raakt Caspar steeds dieper betrokken in de zaak en wordt hij niet alleen met zijn eigen verleden geconfronteerd, maar stuit hij ook op een van de grootste gerechtelijke schandalen uit de Duitse geschiedenis, eentje die veel mensen liever verborgen hadden gehouden.

NIEUW
02:04
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer van dramafilm Picciridda

Een Siciliaans vissersdorpje in de jaren '60. Julia is elf jaar als haar ouders besluiten hun povere bestaan te verruilen voor een zoektocht naar werk en geluk in Frankrijk. Het meisje zelf is geen onderdeel van het plan. Zij komt te wonen bij haar grootmoeder, de strenge en schijnbaar emotieloze Maria. Lucia wordt gekweld door nostalgische gevoelens over haar ouders. Maar naarmate de tijd verstrijkt, begint ze belangstelling te krijgen voor mannen. Een mysterieuze wereld waar ze van haar grootmoeder ver vandaan moet blijven maar die ze zelf graag wil ontdekken. Gedreven door nieuwsgierigheid verliest Julia op een dag haar kinderlijke onschuld aan een afschuwelijk familiegeheim. Vanaf dat moment ziet ze de wereld met andere ogen.

NIEUW
01:31
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer van oorlogsfilm Greyhound met Tom Hanks

Waar de meeste oorlogsfilms zich op het land afspelen of in de lucht, neemt Greyhound ons mee de zee op. De film speelt zich af in 1942, toen Amerika net een paar maanden officieel betrokken was bij de Tweede Wereldoorlog. Onder leiding van Commandant Ernest Krause (Tom Hanks) begeeft een groot peloton Amerikaanse schepen zich op de Noord-Atlantische Oceaan. Ze worden al gauw aangevallen door een wolfpack. Dit was een grote groep Duitse onderzeeërs die samenwerkten om tegenstanders neer te halen. Krause heeft de leiding over een snel oorlogsschip genaamd de Greyhound.

Aanbevolen show & entertainment series