Show & Entertainment

NIEUW
05:26
Geselecteerd Speelt nu af

Ruzie maken en knuffelen

Marieke lijkt een hoop goed te maken te hebben bij Mattie, hij krijgt een hoop knuffels deze week. Verder is Anne-Marie benieuwd of haar jingle ooit nog komt en heeft het ochtendteam lootjes getrokken. Dit waren de meest opvallende momenten deze week tijdens Mattie & Marieke.

NIEUW
04:06
Geselecteerd Speelt nu af

Vreugdevuah de Q-musical

Afgelopen week kon je niet om het Scheveningse stadsdeel Duindorp heen. Al jaren worden daar met oud & nieuw vreugdevuren aangestoken. Vorig jaar ging het mis en nu heeft de gemeente deze vuren verboden. Cabaretiers Edo Berger en Wouter Monden klimmen wekelijks in de pen voor de Q-musical in de ochtendshow van Mattie & Marieke. Want sommige onderwerpen in het nieuws, verdienen eigenlijk gewoon hun eigen musical!

NIEUW
02:52
Geselecteerd Speelt nu af

Guy Sebastian ontvangt cadeau van Sinterklaas

Vanochtend kwam Guy Sebastian weer langs bij Mattie & Marieke. Begin dit jaar kwam hij al langs in de studio voor zijn nieuwe single, maar nu komt hij iets voor die single in ontvangst nemen. Sinterklaas had namelijk een cadeautje voor hem achtergelaten mét gedicht.

NIEUW
02:44
Geselecteerd Speelt nu af

Ferry en Fred: Fred's Christmas

Nieuwe avonturen van Ferry van de Zaande en Fred van Boesschoten.

NIEUW
05:02
Geselecteerd Speelt nu af

Fred van Leer vindt Matties kerstboom-idee vreselijk!

Mattie heeft eindelijk zijn lelijke witte kerstboom de deur uitgegaan. Nu heeft hij een nieuw idee: overal door het huis kleine kerstbomen neerzetten. Fred van Leer wordt bijna boos om dit idee.

NIEUW
02:26
Geselecteerd Speelt nu af

Trailer van Disney's Mulan

Bekijk hier de trailer van Disney's nieuwe film Mulan

NIEUW
02:40
Geselecteerd Speelt nu af

'Everything I Wanted' van Billie Eilish in het Nederlands

Elke week komen Bart en Robin van BENR langs in de avondshow van Kai om daar een nummer uit de Top 40 naar het Nederlands te vertalen. Geen klakkeloze vertaling, maar een compleet nieuw nummer.

Aanbevolen show & entertainment series