Music

3:18

BENR - 'Zeldzaam'

BENR maakt een eigen versie van Måneskins songfestivalhit 'Zitti E Buoni'.

3:37

Chef'Special - 'Oya Lélé' (live bij Qmusic)

Het is de leukste maand van het jaar: de Foute Maand bij Qmusic. Deze week ontvangen Mattie & Marieke iedere ochtend artiesten die hun favoriete foute hit coveren. Chef'Special pakt uit met een te gekke foute cover. Ze gieten de K3-hit Oya Lélé in een heerlijk Chef'Special jasje.

3:04

Chef'Special - 'Afraid Of The Dark' (live bij Qmusic)

Vanochtend live bij Mattie & Marieke, Chef'Special met hun grootste hit ooit! Geniet hier na van het optreden.

3:31

Emma Heesters & Ronnie Flex - 'Het Is Een Nacht'

Het is de leukste maand van het jaar: de Foute Maand bij Qmusic. Deze week ontvangen Mattie & Marieke iedere ochtend artiesten die hun favoriete foute hit coveren. Dinsdag was het de beurt aan Ronnie Flex & Emma Heesters met hun prachtige akoestische cover van 'Het Is Een Nacht' van Guus Meeuwis.

2:38

Ronnie Flex & Emma Heesters - 'Alles Wat Ik Mis'

Emma Heesters & Ronnie Flex zingen hun nieuwe single 'Alles Wat Ik Mis' live bij Mattie & Marieke in de ochtendshow. Geniet hier van het optreden met de te gekke band van Ronnie Flex.

2:06

Davina Michelle - ‘Girls Just Want To Have Fun’

Het is de leukste maand van het jaar: de Foute Maand bij Qmusic. Deze week ontvangen Mattie & Marieke iedere ochtend een artiest die hun favoriete foute hit covert. Maandag beet Davina Michelle het spits af met haar heerlijke cover van 'Girls Just Want To Have Fun' van Cyndi Lauper.

Meer video's

Aanbevolen music series